آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۶۴۵

فرستاده ترامپ: جدول زمانی بازسازی غزه غیرواقع‌بینانه است | فشار آمریکا برای انتقال فلسطینیان به خارج از نوار غزه ادامه دارد

استیون ویتکاف، فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا به خاورمیانه، اعلام کرد که برنامه‌ریزی برای بازسازی نوار غزه طی ۳ تا ۵ سال غیرقابل اجراست.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: استیون ویتکاف، فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا به خاورمیانه، اعلام کرد که برنامه‌ریزی برای بازسازی نوار غزه طی ۳ تا ۵ سال غیرقابل اجراست. در همین حال، دولت آمریکا بار دیگر از کشورهای عربی خواسته است که فلسطینیان را به‌طور موقت از این منطقه جنگ‌زده خارج کنند؛ درخواستی که با مخالفت جدی کشورهای منطقه روبه‌رو شده است.

تردید درباره جدول زمانی بازسازی غزه

استیون ویتکاف روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران تأکید کرد که طرح بازسازی نوار غزه، همان‌گونه که در توافقنامه آتش‌بس موقت تعیین شده، قابل اجرا نیست و افزود:«به نظر من، این عادلانه نیست که به فلسطینی‌ها بگوییم ممکن است در عرض ۵ سال بازگردند... این غیرمنطقی است».

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که هنوز برنامه‌ای عملی برای بازسازی غزه ارائه نشده و شرایط بحرانی این منطقه، میلیون‌ها فلسطینی را با کمبود شدید امکانات اولیه مواجه کرده است.

ادامه فشار آمریکا برای انتقال موقت فلسطینیان

در شرایطی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در کاخ سفید با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، دیدار کرد، دولت آمریکا بار دیگر درخواست خود را برای اسکان موقت فلسطینیان خارج از غزه مطرح کرده است. این پیشنهاد واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته و با مخالفت شدید کشورهای عربی روبه‌رو شده است.

مخالفت قاطع کشورهای عربی با انتقال آوارگان فلسطینی

مصر، اردن و سایر کشورهای عربی به‌طور صریح درخواست‌های دولت آمریکا مبنی بر انتقال ۲.۳ میلیون فلسطینی ساکن نوار غزه را رد کرده‌اند. این کشورها تأکید دارند که چنین اقدامی به معنای تحمیل آوارگی اجباری بر مردم فلسطین خواهد بود و پیامدهای سیاسی و انسانی گسترده‌ای به همراه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار