کد خبر:۱۲۲۹۹۵۶
سومین همایش اقتصادی دریای خزر

معاون نخست وزیر روسیه: نگران کاهش آب دریای خزر هستیم

معاون نخست وزیر فدراسیون روسیه گفت: سطح آب دریای خزر کاهش می‌یابد و ما نگران این خطرات هستیم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آلکسی اورچوک در سومین نشست اجلاس خزر اطهار کرد: در همکاری تجاری اقتصادی با کشور ایران، در زمینه‌های انرژی، خودروسازی، هواپیماسازی، کشتی‌سازی، داروسازی و مبادلات حمل و نقل توجه ویژه‌ای به استفاده از ارز‌های داخلی در محاسبات بین‌المللی داریم. با استفاده از سامانه‌های انتقال پیام بانکی و مالی، شرایط مناسبی را برای سرمایه‌گذاری فراهم می‌کنیم و پایه حقوقی در منطقه را تکمیل می‌نماییم.

معاون نخست وزیر روسیه با بیان اینکه ما تعدادی از اسناد را در زمینه اقتصادی به امضا رسانده‌ایم، تصریح کرد: امیدواریم که هر چه زودتر این موافقت‌نامه تصویب و اجرا شود، که کمک خواهد کرد تا تحرک جدیدی در همکاری‌ها ایجاد گردد.

وی تاکید کرد: توجه به این نکته ضروری است که سطح آب دریای خزر کاهش می‌یابد و ما نگران این خطرات هستیم. نگران حفظ ثبات اقلیمی در این منطقه هستیم و به عنوان یک چالش به این مسائل نگاه می‌کنیم. به پیشنهاد رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه، کار زیادی در زمینه کاهش سطح دریای خزر انجام می‌دهیم. به دستور رئیس‌جمهور روسیه و با توافق رئیس‌جمهور آذربایجان، کارگروه مشترکی برای کاهش سطح آب دریای خزر ایجاد کرده‌ایم که دستگاه‌ها به این کارگروه ملحق شده‌اند.

وی تاکید کرد: ما در واقع برنامه‌هایی برای تحقیقات علمی در این زمینه داریم و تغییرات پیش‌بینی‌های درازمدت و کوتاه‌مدت، راهبرد‌های سازگاری و نظارت بر نوسانات و تحقیقات مشترک را تدوین می‌کنیم. ما آمادگی برای همکاری در زمینه پیش‌بینی این تغییرات با کشور‌های ساحلی داریم. در بیانیه مشترک همایش خزر، پیشنهاد می‌کنیم که در زمینه کنوانسیون تهران همکاری‌های خوبی داشته باشیم. کمیته هماهنگ‌کننده آب و هواشناسی کشور روسیه پیشنهاد کرده است که کارگروهی در زمینه آب و هوای منطقه ایجاد کنیم، که کارشناسان آب و هوا در آن حضور یابند. کشور‌های ساحلی ما چشم‌انداز خوبی در زمینه گردشگری دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار