آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۹۹۵۲
در دانشگاه علامه طباطبایی؛

کوثری: متاسفانه ما خودمان را در حل مشکل پولشویی دست کم می‌گیریم/ عمده‌ترین بخش تحریم‌های ما از جانب آمریکاست

نماینده مردم تهران بیان داشت: متاسفانه ما خودمان را در حل مشکل پولشویی دست کم می‌گیریم و برخی به دنبال القای چنین مسئله‌ای هستند که درست نیست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسماعیل کوثری، نماینده مجلس دوازدهم با انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی (ره) پیرامون دو طرح پالرمو و CFT در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام که مرتبط با FATF است به گفت‌و‌گو پرداخت که مشروح آن در ادامه آمده است.

اسماعیل کوثری در پاسخ به این سوال که پیوستن به cft و پالرمو چه معایبی را می‌تواند برای ایران داشته باشد اذعان کرد: پالرمو به ظاهر به دنبال مقابله با پولشویی است، درحالی که بخش عمده پولشویی صورت گرفته در جهان امروز در دست آمریکا و اسرائیلی است که عضو FATF هستند. هدف اصلی چنین معاهداتی صرفاً به دست گرفتن هرچه بیشتر اقتصاد جهانی با تعاریف و توصیفاتی است که خودشان ارائه می‌دهند؛ همانطور که در بحث حقوق بشر هم می‌بینیم که با تعاریفی که خودشان ارائه می‌دهند برای سایر کشور‌ها مشکل ایجاد می‌کنند، شعار می‌دهند، اما در برابر جنایات سکوت می‌کنند.

وی همچنین در خصوص تأثیری گذاری این اقدام در رفع تحریم‌های سازمان ملل اضافه کرد: عمده‌ترین بخش تحریم‌های ما توسط خود رؤسای جمهور ایالات متحده وضع شده و بعد هم به تصویب کنگره آمریکا رسیده. یعنی اگر ما با خود رئیس جمهور آمریکا هم به توافق برسیم، خود کنگره در مرحله بعدی قرار خواهد داشت.

وی افزود: شما سیاسات را در همین اتفاقات اخیر ببینید. ترامپ می‌خواهد با دست بالا با ما مواجه شود؛ نامه می‌زند، نرسیده چند شخص و نهاد ما را تحریم می‌کند.

ما در برجام دقیقاً به همه تعهدات درج شده عمل کردیم، آنها نه تنها تحریم‌ها را برنداشتند، بلکه چند برابرشان کردند.

پس چنین معاهداتی فقط یک بازی ساختگی است که از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی به طریق دیگری به ملت ما القا می‌شوند، برخی هم اهرم داخلی دشمن هستند که تفکرات آنها را به مردم ما تحمیل می‌کنند.

ما اگر خودمان درست کار کنیم و همچون ۸سال دفاع مقدس با تعهد عمل کنیم، خیلی راحت حتی با همین کشور‌های همسایه می‌توانیم مشکلاتمان را حل کنیم.‌

نمی‌گوییم مذاکره نکنیم، ما به سوابق و تجارب نگاه می‌کنیم که همواره مواردی بوده که به زور و چماق خواسته شده تا به ما تحمیل شود. از همان سال ابتدایی انقلاب ما بر سر گروگان‌های سفارت آمریکا مذاکره کردیم که در ازای آن پول‌های بلوکه شده ما آزاد شوند که هیچ یک محقق نشد، موارد دیگری هم بوده که چنین تجربه‌ای را برای ما ایجاد کرده.

وی همچنین در خصوص تأثیر این دو معاهده در کاهش مشکل پولشویی کشور گفت: ما متاسفانه خودمان را در این مسائل دست کم می‌گیریم و برخی به دنبال القای چنین مسئله‌ای هستند که درست نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار