کد خبر:۱۲۴۳۳۷۶

کمک نظامی ۲ میلیارد یورویی فرانسه به اوکراین در «اجلاس مشتاقان» کی‌یف!

فرانسه در جریان میزبانی از اجلاس سران حدود ۳۰ کشور در پاریس، با هدف تقویت موضع کی‌یف، از ارائه کمک نظامی ۲ میلیارد یورویی به اوکراین خبر داد.
کمک نظامی ۲ میلیارد یورویی فرانسه به اوکراین در «اجلاس مشتاقان» کی‌یف!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه که کشورش میزبان اجلاس سران اروپایی با محوریت حمایت از اوکراین بود، از کمک نظامی ۲ میلیارد یورویی پاریس به کی‌یف خبر داد.

این اجلاس که فرانسه و انگلیس آن را «ائتلاف مشتاقان» نامیده‌اند، بازتاب نگرانی اروپایی‌ها از کاهش حمایت آمریکا از اوکراین در جنگ بیش از سه ساله این کشور با روسیه است.

از جمله مقامات حاضر در این اجلاس می‌توان به نخست وزیران انگلیس، لهستان و ایتالیا و همچنین مارک روته، دبیرکل ناتو و معاون رئیس جمهور ترکیه اشاره کرد.

کمک نظامی ۲ میلیارد یورویی فرانسه به اوکراین در «اجلاس مشتاقان» کی‌یف!

این گردهمایی پس از آن برگزار شد که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین اوایل ماه جاری با ادامه روند مذاکرات آتش‌بس موافقت کرد تا از این طریق نسبت به تداوم کمک نظامی و اطلاعاتی آمریکا اطمینان حاصل کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته که خواستار ایفای نقش میانجی برای پایان فوری جنگ اوکراین است. با این حال، مجموعه مذاکرات دوجانبه بین واشنگتن و طرفین جنگ تاکنون به تغییر قابل توجهی در درگیری‌ها منجر نشده است.

روسیه و اوکراین ۱۸ مارس اعلام کردند که بر سر توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی یکدیگر به توافق رسیده‌اند، اما طرفین یکدیگر را به نقض این توافق متهم کرده‌اند.

ماکرون در نشست خبری مشترک با زلنسکی گفته بود که در وهله اول ما درباره حمایت فوری از اوکراین بحث خواهیم کرد. این حمایت باید ادامه پیدا کند، چون مقاومت الزامی است.

وی همچنین گفت که فرانسه نسبت به تامین کمک نظامی ۲ میلیارد یورویی شامل موشک، جنگنده و تجهیزات پدافندی به اوکراین متعهد شده است. زلنسکی نیز مدعی شد که سایر متحدان کی‌یف نیز امروز از بسته‌های کمکی خود رونمایی می‌کنند!

دفتر ریاست جمهوری فرانسه پیش‌تر اعلام کرد که ماکرون در آستانه این اجلاس با ترامپ گفت‌و‌گو کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار