بقایی: تجاوز‌های مکرر نظامی آمریکا به یمن بامشارکت اطلاعاتی رژیم صهیونیستی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۳۶۱۲

بقایی: تجاوز‌های مکرر نظامی آمریکا به یمن بامشارکت اطلاعاتی رژیم صهیونیستی است

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه حملات هوایی غیرقانونی و ناموجه آمریکا به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح‌شدن شهروندان یمنی و تخریب منازل مردم شد را به شدت محکوم کرد.
بقایی: تجاوز‌های مکرر نظامی آمریکا به یمن بامشارکت اطلاعاتی رژیم صهیونیستی است

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه حملات هوایی غیرقانونی و ناموجه آمریکا به مناطق مختلف یمن که منجر به شهید و مجروح‌شدن شهروندان یمنی و تخریب منازل مردم و برخی زیرساخت‌های این کشور شد را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه تجاوز نظامی آمریکا به یمن و هدف‌قراردادن زیرساخت‌های این کشور با هدف انتقام‌گیری از مردم یمن به خاطر همبستگی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین صورت می‌گیرد، این حملات را نقض فاحش اصول منشور ملل متحد و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل از جمله حقوق بشردوستانه و حقوق بشر دانست و بر مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا به‌خاطر ارتکاب این اقدامات مجرمانه تاکید کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد که تجاوز‌های مکرر نظامی آمریکا به یمن که با همدستی و مشارکت اطلاعاتی و لجستیکی رژیم صهیونیستی ارتکاب می‌یابد، در راستای توطئه شوم این رژیم و حامیان آن برای خاموش‌کردن هرگونه همبستگی با مردم فلسطین است و نمی‌توان آن را از طرح جنایتکارانه امحای استعماری فلسطین جدا دانست.

بقایی حملات نظامی آمریکا علیه یمن و نقض تمامیت سرزمینی این کشور را تهدیدی آشکار علیه صلح و امنیت بین‌المللی توصیف کرد و خواستار پایان سکوت و بی‌عملی شورای امنیت سازمان ملل متحد در این زمینه شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار