آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۴۳۱

توزیع ١٠٠ سری جهیزیه توسط سپاه در کرمان

مراسم توزیع ۱۰۰سری جهیزیه در استان کرمان با حضور دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انجام شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار سید ضیاء‌الدین حزنی دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مراسم توزیع ۱۰۰سری جهیزیه در استان کرمان گفت: تا به امروز، تعداد ۱۶ هزار و ۸۴۵ سری جهیزیه در سطح استان کرمان با مشارکت سپاه، کمیته امداد و بهزیستی تهیه و در اختیار زوج‌های نیازمند قرار گرفته است.

 او با اشاره به اهمیت ازدواج آسان و تأمین جهیزیه برای جوانان، از اقدامات گسترده سپاه در سراسر کشور به‌ویژه در استان کرمان خبر داد و گفت: ازدواج، نقش مهمی در سلامت اجتماعی، کاهش آسیب‌های فرهنگی، پیشگیری از فساد، جرم و جنایت و ایجاد آرامش در جامعه دارد، و یکی از مهم‌ترین راهکار‌های مقابله با پدیده چراغ‌های قرمز و آسیب‌های مشابه، تسهیل در امر ازدواج جوانان است.

وی با بیان اینکه مشکلات مالی از جمله موانع اساسی در مسیر ازدواج هستند، افزود: یکی از این مشکلات، مسئله تهیه جهیزیه است که متأسفانه باعث تأخیر چندساله در آغاز زندگی مشترک بسیاری از جوانان می‌شود. 

او اعلام کرد:سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با هدف ترویج ازدواج آسان و مقابله با طلاق‌های بی‌رویه، اقدامات عملی گسترده‌ای را در حوزه تأمین جهیزیه در سراسر کشور در دستور کار قرار داده است.

سردار حزنی با ارائه آماری از عملکرد سپاه در استان کرمان اظهار کرد: تا به امروز، تعداد ۱۶ هزار و ۸۴۵ سری جهیزیه در سطح استان کرمان تهیه و در اختیار زوج‌های نیازمند قرار گرفته است؛ این جهیزیه‌ها که پیش‌تر شامل ۱۷ قلم کالا بودند، به دلیل محدودیت‌های مالی و به‌منظور تأمین گسترده‌تر، به ۵ قلم ضروری کاهش یافته‌اند.

وی همچنین از همکاری و مشارکت مؤثر نهاد‌های مختلف در این مسیر خبر داد و گفت: با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره)، تعداد ۸ هزار و ۳۵۰ سری جهیزیه و با همکاری سازمان بهزیستی نیز تعداد یک‌هزار و ۱۰۰ سری جهیزیه تهیه و بین خانواده‌های نیازمند توزیع شده است.

سردار حزنی از تصویب رسمی منطقه حاشیه شهر کرمان به‌عنوان منطقه‌ای استاندارد و دارای اعتبار مستقل در حوزه محرومیت‌زدایی خبر داد و افزود: این منطقه همانند حاشیه‌نشینی در شهرهایی، چون مشهد، اهواز و شیراز، به‌طور قانونی به ثبت رسیده و فرماندهی آن بر عهده سردار نظری قرار گرفته است. همچنین مقرر شده است که جانشینی نیز برای اداره بهتر این منطقه در نظر گرفته شود و اعتبارات مستقلی در راستای توسعه، حمایت و رفع محرومیت‌های آن اختصاص یابد.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه با تأکید بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها، نهاد‌ها و مسئولان در این مسیر گفت: تأمین جهیزیه، تنها وظیفه سپاه نیست و تمامی دستگاه‌ها از جمله کمیته امداد، سازمان بهزیستی، استانداری، فرمانداری‌ها و سایر بخش‌ها باید در این اقدام ملی و انسانی، نقش فعال و مؤثر ایفا کنند؛ شایسته نیست که جوانی به مدت چهار یا پنج سال در صف دریافت جهیزیه منتظر بماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار