
رئیس سازمان مدیریت بحران: هلال احمر سازمانی توانمند و حرفهای در سطح ملی و بینالمللی است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین ساجدینیا روز سهشنبه در حاشیه رزمایش امداد و نجات و عملیاتی جمعیت هلال احمر با قدردانی از تلاشهای این نهاد امدادی، افزود: به مردم کشورمان این نوید را میدهم که سازمانهای امدادی ما به ویژه جمعیت هلال احمر از وضعیت خوبی برخوردارند و توانمندی و آمادگیهای بسیار خوبی از خود نشان دادهاند.
وی اظهار کرد: هلال احمر ما نه تنها در سطح ملی بلکه در عرصه بینالمللی نیز جایگاه قابلتوجهی پیدا کرده و عملکرد حرفهای از خود ارائه داده است، سازمان مدیریت بحران کشور نیز بهعنوان نهاد پشتیبان، خود را موظف میداند تا از طریق تخصیص اعتبارات، تأمین تجهیزات و حمایتهای آموزشی، در ارتقای توان عملیاتی این مجموعه نقشآفرین باشد.
رییس سازمان مدیریت بحران با اشاره به برگزاری رزمایش امداد و نجات هلال احمر و حضور گسترده داوطلبان در این رزمایش گفت: بیشتر نیروهایی که امروز در مانور حضور داشتند، داوطلبان هلال احمر بودند؛ افرادی که بدون هیچ چشمداشتی و صرفاً از سر تعهد و علاقه، بخشی از وقت و زندگی خود را وقف خدمت به مردم کردهاند. این روحیه جهادی و مردمی، یکی از نقاط قوت مجموعه هلال احمر است.
ساجدینیا همچنین تأکید کرد: امیدواریم در سال جاری و سالهای آینده شاهد ارتقای هرچه بیشتر توانمندیهای هلال احمر باشیم. ما در سازمان مدیریت بحران برای پشتیبانی همهجانبه از این مسیر آمادگی کامل داریم تا بتوانیم خدمات بهتری به هموطنان عزیزمان ارائه دهیم.
بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیز در حاشیه رزمایش عملیاتی هلال احمر با اشاره به نقش سازمان مدیریت بحران در هماهنگی میان دستگاههای امدادی، گفت: چند سالی است که شاهد هستیم سازمان مدیریت بحران کشور، دستگاههای متولی مدیریت بحران و امداد را بهخوبی سازماندهی کرده و این هماهنگی، تأثیر بسیار مثبتی در افزایش آمادگیها داشته است.
وی افزود: بدیهی است که در زمان وقوع بحران، هر دستگاه بخشی از مسئولیت را بر عهده دارد. سازمان امداد و نجات یکی از اصلیترین نهادهای حاضر در میدان است، اما قطعاً حضور دیگر دستگاهها در کنار ما و آشنایی ریاست محترم سازمان مدیریت بحران با تواناییها و ظرفیتهای موجود، کمک شایانی به همافزایی و اثربخشی عملکرد جمعی خواهد کرد.
محمودی با اشاره به ویژگیهای اقلیمی کشور خاطرنشان کرد: ساختار جغرافیایی کشور ما بهگونهای است که با انواع حوادث طبیعی مواجه هستیم. از همین رو برگزاری رزمایشها و مانورهای مشترک، میتواند گام مهمی در ارتقای توان عملیاتی نیروهای امدادی و سایر نهادهای مسئول باشد.
رئیس سازمان امداد و نجات اظهار داشت: امیدواریم با ادامه این روند، بتوانیم در حداقل زمان ممکن، بهترین خدمات را به ملت عزیزمان ارائه دهیم. آمادگی، هماهنگی و تمرین مشترک سه اصل کلیدی در موفقیت عملیاتهای امداد و نجات هستند، و ما با همکاری مستمر با سازمان مدیریت بحران، در مسیر تقویت این اصول گام برمیداریم.