آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۹۲۷
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در قم مطرح کرد؛

برخورد امنیتی با موضوع حجاب نتیجه عکس داده است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: به هر اندازه که با شیوه امنیتی با این مسئله عمل کردیم، نه تنها اثربخش نبود، بلکه نتیجه عکس داد و حتی بخشی از بانوان به لجاجت پرداختند چون برخورد فیزیکی شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی شب گذشته در آیین افتتاح پاتوق نیلوفرانه که شب گذشته در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، با تأکید بر اینکه نسل جوان ما در زیست‌جهان مجازی زندگی می‌کنند و بینش و منش متفاوتی دارند، اظهار کرد: متأسفانه ورود ما در فضای مجازی ضعیف است و باید ورود جدی‌تری داشته باشیم.

وی با انتقاد از کسانی که می‌گویند این همه بودجه فرهنگی داده می‌شود که اثربخش نیست، افزود: هر دو جمله این گفتار نادرست است، اولاً این همه نیست و به صورت اندک به مجموعه‌های فرهنگی بودجه می‌دهند، ثانیاً چرا اثربخش نیست؟

خسروپناه ادامه داد: بنده به یاد دارم در دهه شصت در مسجد جامع دزفول تنها معتکف می‌شدم، اما در سال گذشته، بیش از یک میلیون و دویست هزار نفر معتکف داشتیم که عمده آنان از جوانان و نوجوانان بودند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: اولین نهادی که باید ضرورت کار فرهنگی را تشخیص دهد، سازمان برنامه‌وبودجه است چرا که کار‌های فرهنگی هزینه‌بر است و نیاز به بودجه دارد.

خسروپناه با بیان اینکه از فحش‌خوردن هراسی نداریم، گفت: قطعاً یک سری باند‌ها به دنبال ترویج بی‌حجابی هستند که باید نهاد‌های امنیتی با آنها برخورد کنند، اما وقتی با مسئله فرهنگی در توده مردم به شکل امنیتی و قضایی رفتار کنیم قطعاً شکست می‌خورد و پژوهش‌ها هم این موضوع را تأیید می‌کند.

وی ابراز کرد: سخنان بنده به معنای نقد کردن و خرده‌گرفتن به فراجا و نهاد‌های امنیتی نیست، به هر حال به آن عزیزان هم دستور می‌دهند و ورود می‌کنند؛ سخنان و نقد بنده ناظر به تصمیم‌سازان و سیاستگذاران است، اگرچه بحمدالله امروز توجه به رویکرد فرهنگی و ایجابی در وزارت کشور و مجموعه‌های مختلف وجود دارد.

خسروپناه با تأکید بر اینکه طرح «نیلوفرانه» یکی از طرح‌های اثربخش در مقابله با بی‌حجابی است، گفت: اینکه در این طرح، مربیان در مدارس حضور پیدا می‌کنند و با قشری از نوجوانانی که بعضاً گارد هم دارند، به شیوه پیامبرانه ارتباط صمیمی و اخلاقی و معرفتی برقرار می‌کنند، قابل تقدیر است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تقریباً ۲۵ طرح مشابه «نیلوفرانه» به صورت میدانی در کشور اجرا می‌شود و طرح‌هایی نظیر «بیت‌الزهرا» در هشت استان در حال اجراست.

وی با بیان اینکه امروز ۹۵ مجموعه رصدی با شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتباط سیستمی دارند و این شورا به تمام اطلاعات رصدی در حوزه فرهنگی دسترسی دارد، گفت: تمامی نتایج پژوهش‌های میدانی نهاد‌های امنیتی، نیرو‌های مسلح، مراکز خصوصی و دستگاه‌های فرهنگی نظیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دست شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌رسد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: همه تحقیقات و پژوهش‌های میدانی نشان می‌دهد که اثربخش‌ترین شیوه حل مسئله بی‌حجابی، اجرای طرح‌های فرهنگی و ایجابی است.

خسروپناه بیان کرد: به هر اندازه که با شیوه امنیتی با این مسئله عمل کردیم، نه تنها اثربخش نبود، بلکه نتیجه عکس داد و حتی بخشی از بانوان به لجاجت پرداختند، چون برخورد فیزیکی شده است.

وی در پایان گفت: همه دلسوزان این کشور در دولت، مجلس، قوه قضائیه و دستگاه‌های مختلف نسبت‌به مسئله عفاف و حجاب و تحکیم خانواده دغدغه‌مند هستند، اما آنچه اهمیت دارد این است که این دغدغه را به چه شکل و شیوه‌ای به ثمر برسانیم، اختلاف در دغدغه‌ها نیست، بلکه بر سر روش‌هاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار