آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۳۸۲

کمبود نیرو‌های بومی در دانشگاه علوم پزشکی آبادان/سرمایه گذاری بخش خصوصی راه حل برون رفت از مشکلات حوزه درمان است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان کمبود نیروی بومی، حجم بالای نیروهای شرکتی، پیش‌بینی نشدن مناسب دارو و تجهیزات لازم را از مشکلات این دانشگاه دانست و گفت: برای ارتقای شاخص‌های سلامت در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان، حمایت‌های مالی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی لازم است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد صالحی بهبهانی شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی آبادان جمعیتی نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر در سه شهرستان آبادان، خرمشهر و شادگان را تحت پوشش دارد که این جمعیت با حضور زائران راهیان نور، اربعین‌ حسینی و مسافران در ایام مختلف، به‌طور چشمگیری‌ افزایش‌ می‌یابد.

وی ادامه داد: کمبود نیروی‌ انسانی‌ در بخش‌ درمان و عدم تامین‌ نیروی‌ بومی‌ کافی‌ از جمله مشکلات در حوزه نیروی انسانی هستند که امیدواریم‌ با همکاری‌ مسئولان‌ و جذب منابع‌ لازم، مسیر بهبود و توسعه‌ پایدار بخش سلامت جنوب غرب خوزستان هموارتر شود.

صالحی بهبهانی خروج متخصصان به‌ دلیل‌ شرایط‌ کاری‌ و رفاهی‌ نامناسب‌ و افزایش‌ حجم‌ نیروهای‌ شرکتی‌ را از دغدغه‌های دانشگاه علوم پزشکی آبادان عنوان کرد و افزود: جذب نیروهای‌ رسمی‌ و پایدار به منظور جلوگیری از افت کیفیت‌ خدمات درمانی‌ با توجه‌ به‌ ناپایداری‌ وضعیت‌ نیروهای‌ شرکتی‌ لازم است.

وی با اشاره به حضور جمعیت‌های‌ پیش‌بینی‌نشده و تاثیرات آن در بخش درمان در جنوب غرب خوزستان گفت: چالش‌های‌ تامین‌ خدمات بهداشتی‌ و درمانی‌ برای‌ جمعیت‌های‌ ناگهانی‌ و دیده‌نشدن سرانه‌ دارویی‌ برای‌ جمعیت‌های‌ خاص نیز از موضوعاتی هستند که باید به صورت ویژه مورد بررسی قرار گیرند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان نبود پیش‌بینی‌ مناسب‌ برای‌ نیازهای‌ دارویی‌ زائران و جمعیت‌های‌ موقت‌ بر ضرورت بازنگری‌ در تخصیص‌ بودجه‌ دارویی‌ در دانشگاه علوم پزشکی آبادان تاکید و اضافه کرد: با توجه به این مهم که حضور زائران اربعین در منطقه یک فرصت استثنایی به شمار می‌رود باید تلاش کنیم تا این مشکلات به حداقل برسد.

وی ایجاد زیرساخت‌های مناسب در مراکز درمانی‌ دانشگاه علوم پزشکی آبادان را یکی از چالش‌های‌ جدی در منطقه دانست و اظهار کرد: رفع کمبود تجهیزات پزشکی‌ و نیاز به‌ نوسازی‌ دستگاه‌های‌ بیمارستانی‌ در منطقه ضروری است.

صالحی بهبهانی با اشاره به فشار بالای‌ مراجعه‌کنندگان و ظرفیت‌ محدود مراکز درمانی‌ اظهار کرد: به‌ تخصیص‌ بودجه‌ مناسب‌ به منظور ارتقای سطح‌ کیفی‌ خدمات درمانی‌ و ایجاد فرصت‌های‌ سرمایه‌گذاری‌ برای‌ توسعه‌ پایدار دانشگاه با جذب همکاری‌های‌ بین‌المللی‌ نیاز است که برای رسیدن به توسعه مورد نظر باید جدی گرفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار