آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۱۴۵

ارائه آخرین یافته‌های علمی حوزه رنگ و پوشش در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه امیرکبیر

پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اردیبهشت سال جاری میزبان محققان در کنگره علمی بین‌المللی رنگ و پوشش است و طی آن آخرین یافته‌های این حوزه ارائه خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نهمین کنگره بین‌المللی رنگ و پوشش (ICCC ۲۰۲۵) با همت انجمن علمی رنگ ایران و با مشارکت پژوهشکده رنگ و پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و به میزبانی پردیس بین‌المللی کیش این دانشگاه برگزار می‌شود.

این رویداد یکی از مهم‌ترین گردهمایی‌های علمی در زمینه رنگ و پوشش است که با هدف ارائه نتایج پژوهش‌ها و تبادل دستاورد‌های علمی و صنعتی و ایجاد بستری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه برگزار می‌شود.

ایجاد فضای تعامل بین دانشگاه و صنعت، بررسی چالش‌ها و ارائه راهکار‌های توسعه، ارائه و انتشار آخرین دستاورد‌های علمی، افزایش هم‌افزایی بین‌المللی در حوزه پوشش‌ها از اهداف و رسالت این رویداد علمی اعلام شده است.

این رویداد در روز‌های ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.

در این گردهمایی دو روزه با حضور صاحب نظران در خصوص محور‌های پیشرفت‌ها در پوشش‌های آلی، پوشش‌ها و لعاب‌های غیرآلی، مباحث مربوط به سلول‌های خورشیدی، انرژی‌های تجدید پذیر، علم خوردگی و الکتروشیمی، علوم چسبندگی و پدیده‌های میان‌سطحی، پوشش‌های هوشمند و کاربردی، رنگ، رنگدانه و علوم رنگ: فیزیک و فناوری رنگ، مدیریت رنگ، رنگدانه‌ها، جوهر و چاپ و جنبه‌های پایدار و زیست‌محیطی بحث و تبادل نظر خواهد شد.

در نهمین دوره گردهمایی رنگ پروفسور عبدی جالبی از کشور انگلستان، پروفسور او از کشور چین، دکتر میتال از کشور هند، پروفسور سونو از کشور بلژیک، پروفسور آنتونینی از کشور ایتالیا و پروفسور جوادی از کشور آلمان و اساتید ممتازی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دانشگاه شریف و تهران و دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی معتبر کشورحضور دارند و آخرین دستاورد‌های پژوهشی و صنعتی را در زمینه‌های پوشش‌های سطح، فناوری رنگ و جنبه‌های زیست‌محیطی ارائه می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار