آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۳۴۶

سی‌ودومین ماموریت باری «دراگون» به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شد

«اسپیس‌ایکس» سی‌ودومین ماموریت باری کپسول «دراگون» خود را امروز دوشنبه ۲۱ آوریل به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب کرد و بیش از سه تن تجهیزات و سخت‌افزار علمی را به آزمایشگاه مداری ناسا فرستاد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک موشک «فالکون ۹» (Falcon ۹) حامل کپسول بدون سرنشین «دراگون» (Dragon) در ساعت ۴:۱۵ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی از مجتمع پرتاب ۳۹A مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا به پرواز درآمد.

به نقل از اسپیس، این ماموریت موسوم به «CRS-۳۲» یا «SpX-۳۲»، دوازدهمین پرواز تحت دومین قرارداد خدمات تدارکاتی تجاری ناسا با شرکت «اسپیس‌ایکس» (SpaceX) است.

تقویت‌کننده مرحله اول فالکون ۹ طبق برنامه‌ریزی به زمین بازگشت و حدود هشت دقیقه پس از پرتاب، یک فرود عمودی را در پایگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال انجام داد. براساس توضیحات ماموریت اسپیس‌ایکس، این سومین پرتاب و فرود برای این تقویت‌کننده ویژه بود.

بازگشت مرحله اول فالکون ۹ به زمین

ماموریت CRS-۳۲ پنجمین پرواز این کپسول دراگون است که پیشتر در ماموریت‌های «CRS-۲۲»، «CRS-۲۴»، «CRS-۲۷» و «CRS-۳۰» پرواز کرده بود.

دراگون ماموریت CRS-۳۲ علاوه بر غذا و تجهیزات برای خدمه ماموریت «اکسپدیشن ۷۳» (Expedition ۷۳) ایستگاه فضایی بین‌المللی، انواع آزمایش‌های حوزه علم و فناوری از جمله سیستم پیشرفته نظارت بر کیفیت هوا را با خود حمل می‌کند که می‌تواند به محافظت از خدمه در مأموریت‌های اکتشافی به ماه و مریخ بپردازد. همچنین، نمایش مانور ربات‌ها و دو ساعت اتمی برای بررسی مفاهیم بنیادی فیزیک مانند نظریه نسبیت از جمله محموله‌های این ماموریت هستند.

دراگون در مجموع حدود ۳۰۴۰ کیلوگرم تجهیزات و محموله علمی را برای خدمه ایستگاه فضایی بین‌المللی حمل می‌کند. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، کپسول دراگون روز سه‌شنبه ۲۲ آوریل حوالی ساعت ۸:۲۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی به آزمایشگاه مداری خواهد رسید.

انتظار می‌رود کپسول دراگون تا ماه آینده در ایستگاه فضایی بماند و در این مدت، محموله پرتاب خود را تخلیه کند. پس از آن، دراگون دوباره با آزمایش‌های علمی و زباله‌های ایستگاه بسته‌بندی خواهد شد. سپس، دراگون به زمین باز خواهد گشت و در سواحل کالیفرنیا فرود خواهد آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار