
از تکرار زورگیری در اطراف خوابگاههای دانشجویی تا حذف نشدن یارانه غذای دانشجویی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفتهای که گذشت، خبرهایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاهها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آنها حائز اهمیت بود. گزیدهای از مهمترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاهها در هفته گذشته را مرور میکنیم.
آخرین وضعیت توسعه خوابگاههای متاهلی
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در خصوص آخرین وضعیت توسعه خوابگاههای متاهلی توضیحاتی را ارائه کرد.
سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پاسخ به SNNTV در خصوص آخرین وضعیت توسعه خوابگاههای متاهلی گفت: حدود ۱۰۰۰ خوابگاه متاهلی را در دست ساخت داریم. این پروژهها در جریان است.
وی افزود: برنامه ریزی شده طی دو سال حداقل ۵ هزار خوابگاه متاهلی را تحویل دهیم
سیمایی صراف خاطرنشان کرد:۳۰ هزار واحد برنامه ۴ ساله است و مجموعههای ۵۰ واحدی و ۱۰۰ واحدی در چند استان کشور آماده است.
موبایل و لپتاپ دانشجویان وزارت علوم با چه شرایطی بیمه میشوند؟
اطلاعیه شرایط بیمه نامه تجهیزات الکترونیک ویژه موبایل و لپ تاپ دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد.
شرایط بیمه تجهیزات الکترونیک ویژه موبایل و لپتاپ دانشجویان وزارت علوم اعلام شد؛ از سرقت تا آسیب، این بیمهنامه شما را در برابر خطرات محافظت میکند.
کدام دانشگاهها به پذیرفته شدگان آزمون دکتری خوابگاه میدهند؟
بر اساس اطلاعات دفترچه انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴، فهرستی از دانشگاههای دارای خوابگاه و فاقد خوابگاه برای داوطلبان مشخص شده است تا در انتخاب خود تصمیم بهتری بگیرند.
انتخاب رشته دکتری یکی از مراحل حساس برای داوطلبان است که علاوه بر انتخاب رشتههای متناسب با علایق و توانمندیهای فردی، به دغدغههای دیگری نیز برای دانشجویان منجر میشود. یکی از این دغدغهها، وضعیت خوابگاهها و امکانات اقامتی در دانشگاهها است. این موضوع به ویژه برای دانشجویانی که از شهرستانها و حتی مناطق دورتر به مراکز علمی کشور میآیند، اهمیت ویژهای پیدا میکند.
در طول سالهای گذشته، دسترسی به خوابگاههای دانشگاهی یکی از مسائل پرحاشیه در دانشگاهها بوده است. برخی دانشگاهها با فراهم کردن خوابگاههای مناسب، امکاناتی را برای راحتی و آسایش دانشجویان فراهم میکنند، در حالی که برخی دیگر فاقد خوابگاه هستند و دانشجویان مجبورند برای تأمین محل اقامت خود به گزینههای دیگر مانند خوابگاههای خصوصی، اجاره مسکن یا اقامت در خانههای دانشجویی روی آورند.
یارانههای دانشجویی حذف نمیشود
مسئول اجرای الگوی نوین تغذیه دانشجویی گفت: هدف طرح الگوی نوین تغذیه حفظ یارانهها، ارتقای کیفیت غذا و جلوگیری از کوچک شدن سفره دانشجویان است.
حسین امامعلی پور مسئول اجرای الگوی نوین تغذیه دانشجویی در خصوص الگوی نوین تغذیه دانشجویی گفت: متاسفانه شما در جریان هستید که بعد از پخش شایعهای مبنی بر حذف یارانه تغذیه از طرف دولت، این موضوع به طرح الگوی نوین تغذیه ارتباط داده شد. در واقع، برخی گمان کردند که هدف این است که بخش خصوصی وارد شود و در نتیجه یارانهها حذف شوند و همه چیز خصوصیسازی شود.
وی در ادامه بیان کرد:، اما این یک سوءتفاهم است. واقعیت این است که وقتی از تغذیه دانشجویی صحبت میکنیم، دو بخش اصلی داریم یکی رستورانهای دولتی و دیگری رستورانهای مکمل که در کنار رستورانهای دولتی ایجاد میشود. در این رستورانهای مکملی، تنوع و رضایت دانشجو مد نظر است، اما این به معنی حذف رستورانهای دولتی یا تغییر کمکهزینه تغذیه نیست.
زورگیری وحشیانه از دختر دانشجوی شهید بهشتی در دل شب؛ تکرار حادثه تلخ کوی دانشگاه
یکی از دانشجویان دختر دانشگاه شهید بهشتی در منطقه ولنجک، حدود ۵۰ متری درب خوابگاه، مورد حمله و سرقت قرار گرفت.
حمله و سرقت از یک دانشجوی دختر دانشگاه شهید بهشتی در نزدیکی خوابگاه، نگرانیها درباره امنیت این منطقه را افزایش داده است. عدم نور کافی و نبود دوربینهای شهری، شناسایی سارقین را دشوار کرده است.
ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه شب ۲۹ فروردین ماه، یکی از دانشجویان دختر دانشگاه شهید بهشتی در منطقه ولنجک، حدود ۵۰ متری درب خوابگاه، مورد حمله و سرقت قرار گرفت.