آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۷۸۵

ببینید| جدال لفظی مقام هندی و وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان در یک برنامه زنده

 وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان و یکی از مقامات هندی در جریان یک مناظره پرتنش درباره اتهام حمایت پاکستان از گروه‌های تروریستی شدند؛ موضوعی که بار دیگر اختلافات دیرینه میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو را به سطح رسانه‌ها کشاند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو:  وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان و یکی از مقامات هندی در جریان یک مناظره پرتنش درباره اتهام حمایت پاکستان از گروه‌های تروریستی شدند؛ موضوعی که بار دیگر اختلافات دیرینه میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو را به سطح رسانه‌ها کشاند.

مقام هندی در سخنان خود پاکستان را به «تبدیل شدن به پناهگاهی امن برای گروه‌های تروریستی» متهم کرد و گفت: «پاکستان از گروه‌هایی مانند جیش محمد حمایت کرده است و نقش این کشور در پشتیبانی از تروریسم غیرقابل انکار است.»

در واکنش به این اظهارات، وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان گفت: «پاکستان یک کشور مسلمان و پایبند به صلح است. ما خود قربانی تروریسم بوده‌ایم و همواره با گروه‌های افراطی مقابله کرده‌ایم. این اتهامات بی‌پایه و فاقد سند هستند.»

مقام هندی ادامه داد: «انکار همیشگی پاکستان بخشی از الگوی دروغ‌گویی آشکار این کشور است. نمی‌توان نقش اسلام‌آباد را در برخی حملات نادیده گرفت.»

وزیر پاکستانی نیز در پاسخ تأکید کرد: «هیچ مدرکی علیه پاکستان درباره حادثه مورد اشاره وجود ندارد. حتی پیشنهاد دادیم که تحقیقات مستقلی درباره آن حادثه انجام شود اما هند هیچ پاسخی نداد.»

مقام هندی در پایان گفت: «هیچ‌کس نمی‌تواند حضور اسامه بن‌لادن در پاکستان را انکار کند. اگر تروریست‌ها در نزدیکی تأسیسات نظامی پاکستان حضور دارند، حتی رسانه‌های غربی هم این را مطرح کرده‌اند، گرچه مدرکی برای اثبات دخالت مستقیم دولت پاکستان وجود ندارد.»

این مناظره بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی داشته و تحلیلگران آن را نشانه‌ای از تداوم تنش‌های سیاسی و امنیتی میان دو رقیب هسته‌ای در جنوب آسیا ارزیابی کرده‌اند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار