سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی منصوب شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ جهاد دانشگاهی، علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی با صدور حکمی، محمد حسین ایمانی خوشخو را با حفظ سمت بهعنوان «سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ» منصوب کرد.
در حکم منتظری رئیس جهاددانشگاهی و رئیس هیأت امنای دانشگاه علم و فرهنگ آمده است:
انتظار دارد تمامی مساعی خود را در ارتقاء هر چه بیشتر دانشگاه در چارچوب اهداف و سیاستهای نهاد مقدس جهاددانشگاهی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری بهویژه در راستای محورهای ذیل بکار بندید.
۱- با عنایت به سوابق و دستاوردهای بزرگ و موفق جهاددانشگاهی تبدیل دانشگاه علم و فرهنگ به دانشگاه پیشگام و موفق در کشور
۲- حفظ و ارتقاء کیفی و کمی ارتباط دانشگاه علم و فرهنگ با مراکز پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی
۳- برنامهریزی در جهت بهبود کیفیت برنامههای آموزشی و پژوهشی و رصد دقیق آنها
محمد حسین ایمانی خوشخو، استاد تمام دانشگاه علم و فرهنگ و رئیس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی با مدرک دکترای اقتصاد جهانگردی از دانشگاه منچستر، دبیری شورای هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سیاستگذاریهای کلان و توسعه فعالیتهای فناورانه فرهنگی و هنری، ریاست دانشگاه علم و فرهنگ، معاون فرهنگی و آموزشی جهاددانشگاهی و معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در کارنامه خود دارد.
عضویت در هیات امنای جهاددانشگاهی، مدیرمسئول خبرگزاری دانشگاه علم و فرهنگ (سیناپرس)، رئیس انجمن علمی گردشگری ایران، عضو هیأت اجرایی جهاددانشگاهی و عضو کارگروه بررسی صلاحیت عمومی این نهاد، نماینده رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در شورای برنامهریزی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری از دیگر سوابق سرپرست جدید دانشگاه علم و فرهنگ است.