آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۴۵۶

وزارت دفاع لیبی از پایان عملیات نظامی در طرابلس پس از ترور الککلی خبر داد

وزارت دفاع لیبی از پایان عملیات نظامی در طرابلس پس از درگیری‌های خونین بین لشکر ۴۴۴ و دستگاه حمایت از ثبات خبر داد. این درگیری‌ها پس از ترور عبدالغنی الککلی، رئیس دستگاه حمایت از ثبات، آغاز شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛  وزارت دفاع لیبی اعلام کرد که عملیات نظامی در پایتخت، طرابلس، پس از درگیری‌های شدید بین لشکر ۴۴۴ و دستگاه حمایت از ثبات پایان یافته است. این درگیری‌ها پس از ترور عبدالغنی الککلی، رئیس دستگاه حمایت از ثبات، در مقر لشکر ۴۴۴ رخ داد.

وزارت دفاع دولت وفاق ملی لیبی که مقر آن در طرابلس است، از پایان عملیات نظامی خبر داد. در بیانیه وزارت دفاع که توسط "قناة الوسط" لیبی منتشر شد، آمده است که به نیروهای خود دستور داده شده تا "طرح خود را در منطقه برای تضمین امنیت و ثبات پایدار اجرا کنند." با این حال، جزئیات بیشتری در مورد ماهیت عملیات یا نتایج آن ارائه نشد.

عملیات نظامی پس از درگیری‌های دوشنبه شب میان لشکر ۴۴۴ و دستگاه حمایت از ثبات آغاز شد. این درگیری‌ها به دنبال ترور عبدالغنی الککلی در مقر لشکر ۴۴۴ رخ داد. طبق گزارش‌ها، حداقل ۶ نفر در این درگیری‌ها زخمی شدند که موجب نگرانی‌های امنیتی در محله‌های مرکزی طرابلس شد.

 

ادامه تنش‌ها پس از پایان عملیات

 

با اینکه وزارت دفاع از پایان عملیات خبر داده است، جزئیات دقیق توافقی که منجر به توقف درگیری‌ها شده، هنوز مشخص نشده است. همچنین، مسئولیت ترور الککلی همچنان در هاله‌ای از ابهام باقی مانده است و این موضوع موجب ایجاد نگرانی‌هایی درباره احتمال از سرگیری تنش‌ها در پایتخت در روزهای آینده شده است.

لیبی از سال ۲۰۱۱ به این سو با بحران سیاسی پیچیده‌ای مواجه است. در حال حاضر، دو حکومت رقیب در کشور وجود دارد؛ یکی در طرابلس در غرب که دولت وفاق ملی به ریاست عبدالحمید الدبیبه را نمایندگی می‌کند و دیگری در بنغازی در شرق که از پارلمان به ریاست اسامه حماد حمایت می‌شود.

این اولین بار نیست که دولت تحت رهبری عبدالحمید الدبیبه هدف حمله قرار می‌گیرد. در فوریه سال جاری، وزیر مشاور در امور شورای وزیران، عادل جمعه، در طرابلس هدف سوءقصد قرار گرفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار