
کشتی حامل ۱۶ هزار تن برنج وارداتی در بندر بوشهر پهلو گرفت

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، رضا تنگستانی مکان اظهار کرد: این دومین کشتی حامل برنج وارداتی است که در دوهفته اخیر در بندر بوشهر پهلو گرفته است.
وی ادامه داد: کشتی اول حامل ۲۲ هزار تن برنج هندی جی تی سی که از روزهای گذشته در حال تخلیه است و براساس برنامهریزی شرکت بازرگانی دولتی در سطح کشور توزیع میشود و میزان قابلتوجهی نیز در انبارهای استان ذخیره خواهد شد و این ذخایر به دستور کارگروه تنظیم بازار استان برای مصارف داخلی اختصاص مییابد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر اظهارکرد: این محمولههای برنج در اجرای تصمیمهای کلان کشوری در حوزه ذخایر راهبردی کالاهای اساسی توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران ثبت سفارش و با هدف تنظیم بازار و تامین نیاز خانوارها وارد کشور شدهاست.
وی افزود: این محمولهها در انبارهای تحت نظارت گمرک نگهداری و پس از دریافت مجوزهای غذا و دارو و استاندارد و IGI در سطح کشور توزیع می شود.
تنگستانی مکان ادامه داد: هم اکنون روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ کامیون در بندر بوشهر برنجهای وارداتی را به مقصد دیگر نقاط کشور بارگیری میکنند و برنامهریزی برای فعالیت ۲۴ ساعته و افزایش تعداد پیمانکاران و ماشینآلات در حال انجام است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر به محدودیت فضای ذخیرهسازی در بوشهر اشاره کرد و گفت: با پیگیری استاندار بوشهر و همکاری وزارت جهاد کشاورزی، مجوز ساخت سیلوی مکانیزه ۳۰ هزار تنی در چغادک صادر شدهاست.
وی افزود: این طرح که مراحل مطالعاتی آن آغاز شده است، به حل مشکل کمبود انبار در این استان کمک شایانی خواهد کرد.
تنگستانی مکان یادآورشد: براساس ظرفیتهای استان بوشهر از سال ۹۸ تاکنون واردات غله از مسیر گمرک بوشهر انجام گرفته است که سهم واردات گندم سال گذشته ۲۶ هزار تن بوده است.
وی گفت: این استان همه شرایط برای واردات غله و محصولات مشابه آن را دارد و میزان واردات غله به ثبت سفارشها در سطح کشور از طریق گمرک بوشهر بستگی دارد.
تنگستانی افزود: اداره کل غله استان بوشهر با حل مشکل جابه جایی یک کارخانه تولید آرد، تسهیل در روند احیا یکی از کارخانهها پس از ۱۷ سال و کمک به حل مشکلات مالی یکی دیگر از کارخانههای مجهزبه دستگاههای بروز در این استان در مسیر تولید آرد با کیفیت در سال جاری گام برداشته است.