آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۹۷۱
اسماعیلی:

راکد ماندن پرونده کرسنت؛ پیش از ورود شهید رئیسی/ زنگنه در آن زمان جزء متهمان بود

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی اسبق قوه قضائیه: من معتقدم که در بخش پرونده‌ی کرسنت نیز، دوره‌ی آقای رئیسی از دوره‌های موفق به‌شمار می‌رود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی اسبق قوه قضائیه، در نشست واکاوی روند مبارزه با فساد در ادوار قوه قضائیه در مورد پرونده کرسنت گفت: بخشی از پرونده در دوره‌ی آیت‌الله آملی لاریجانی مورد رسیدگی قرار گرفت و حکم صادر شد، اما برای اجرای حکم، موانعی به وجود آمد.

 

او در مورد نقش شهید رئیسی در رسیدگی به این پرونده افزود: بخش دوم پرونده‌ی کرسنت مربوط به دوره‌ی شهید رئیسی است. تا پیش از دوره‌ی شهید رئیسی، پیگیری‌ای در این زمینه انجام نشده بود و پرونده راکد مانده بود. در دوره‌ی شهید رئیسی، به بخش دوم پرونده‌ی کرسنت ورود شد و در این حوزه، علیرغم اینکه در آن مقطع برخی از متهمان این بخش از پرونده دارای سمت‌ها و جایگاه‌های دولتی بودند، پرونده تشکیل شد، احضار‌ها صورت گرفت، بررسی‌ها انجام شد و در نهایت در همان دوره به صدور کیفرخواست انجامید.

 

اسماعیلی تشریح کرد: من به‌عنوان یک قاضی عرض می‌کنم که بخش سخت پرونده، بخش دادسرا تا صدور کیفرخواست است؛ آن هم در شرایطی که متهم، مقام دولتی باشد. این موضوع از دو جهت دشوار است: نخست، به‌صورت ذاتی بخش دادسرا بخش سخت پرونده محسوب می‌شود و دوم، زمانی که متهم در جایگاه دولتی باشد، این سختی مضاعف می‌شود.

 

کد ویدیو

 

وی اضافه کرد: در دوره‌ی شهید رئیسی، یعنی در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹، تقریباً از نیمه‌ی دوم سال ۱۳۹۸، جمع‌آوری ادله آغاز شد، پرونده در دادسرای تهران به جریان افتاد و در سال ۱۳۹۹ منجر به صدور کیفرخواست شد. از آن پس، بخش آسان‌ترِ ماجرا، یعنی روند دادگاهی، باقی ماند که در آن زمان شهید رئیسی به دولت رفت. من معتقدم که در بخش پرونده‌ی کرسنت نیز، دوره‌ی آقای رئیسی از دوره‌های موفق به‌شمار می‌رود.

 

سخنگوی اسبق قوه قضائیه در نهایت راجع به متهم بودن بیژن زنگنه، وزیر نفت وقت در زمان ریاست شهید رئیسی بیان داشت: در زمان شهید رئیسی او جزو متهمان بود، ولی، چون هنوز حکمی صادر نشده، از بیان جزئیات معذورم.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار