آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۲۹۸

حماس:تیراندازی به شهروندان در رفح، شکست کامل سازوکار مشکوک کمک‌های بشردوستانه است

حماس شکست سازوکار کمک‌های رژیم صهیونیستی در رفح را اعلام و آن را تهدیدی برای جان غیرنظامیان خواند. نهاد‌های بین‌المللی فراخوانده شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که صحنه‌های هجوم هزاران نفر به مرکز توزیع کمک‌ها همراه با تیراندازی به سوی شهروندان، بدون شک نشان‌دهنده شکست کامل سازوکار مشکوک کمک‌های بشردوستانه است. این عملیات که با هدف آواره کردن ساکنان شمال نوار غزه به سمت جنوب انجام شده، جان غیرنظامیان را به خطر انداخته و تحت پوشش کمک‌ها برای اعمال کنترل امنیتی سوءاستفاده می‌شود.

حماس در بیانیه‌ای تأکید کرد که طرح توزیع کمک‌های رژیم صهیونیستی به‌طور مشخص برای کم‌رنگ کردن نقش سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن طراحی شده و هدف آن تحکیم اهداف سیاسی و نظامی اشغالگران و کنترل جمعیت است، نه کمک واقعی به مردم؛ امری که نقض آشکار قوانین بشردوستانه بین‌المللی به شمار می‌رود.

این جنبش افزود که «مناطق توزیع امن» ایجادشده در مناطق حائل، در واقع گذرگاه‌هایی بمب‌گذاری شده و اجباری هستند که به طور عمدی به آسیب‌دیدگان توهین می‌شود و کمک‌ها به ابزاری برای اخاذی و گرسنگی دادن مردم تبدیل شده است. ورود کمک‌ها از طریق گذرگاه‌های رسمی کاملاً ممنوع بوده و این اقدام نقض مشروعیت بین‌المللی است.

حماس از جامعه بین‌الملل، سازمان ملل و کشورهای عربی و اسلامی خواست تا فوراً وارد عمل شده، این طرح خطرناک را متوقف کنند و فشار بیاورند تا اشغالگران مجبور به باز کردن گذرگاه‌ها و امکان ورود کمک‌ها از طریق سازمان‌های معتبر بین‌المللی شوند.

 

عملیات رفح قتل‌عام واقعی و جنایت جنگی است

 

دفتر رسانه‌ای دولت غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی قتل‌عامی را علیه مردم گرسنه در مراکز توزیع کمک در رفح انجام داده که منجر به شهادت ۳ غیرنظامی، مجروح شدن ۴۶ نفر و مفقود شدن ۷ نفر شده است. این دفتر تصریح کرد که پروژه توزیع کمک‌ها از طریق مناطق حائل به کلی شکست خورده و این واقعه گواه ناتوانی رژیم صهیونیستی در مدیریت بحران انسانی است که خود ایجاد کرده است.

آن‌ها خواستار اعزام کمیته‌های تحقیق مستقل بین‌المللی برای مستندسازی جنایات گرسنگی دادن و نسل‌کشی شدند و به شدت هر پروژه‌ای که بر پایه «مناطق حائل» یا «گذرگاه‌های انسانی» تحت نظارت رژیم صهیونیستی باشد را رد کردند.

طبق اعلام سازمان ملل، رژیم صهیونیستی با گرسنگی دادن عمدی و فراهم کردن زمینه آوارگی اجباری، بیش از ۲.۴ میلیون فلسطینی را به سمت قحطی کشانده است. از دوم مارس گذشته، این رژیم تمامی گذرگاه‌های نوار غزه را به روی کمک‌های انسانی، به ویژه مواد غذایی، بسته است.

رژیم صهیونیستی سازمان ملل و نهادهای امدادرسان بین‌المللی را کنار گذاشته و توزیع محدود کمک‌ها را به سازمانی به نام «موسسه امداد غزه» سپرده است که به ادعای جامعه جهانی غیرقابل قبول است و هدف آن وادار کردن فلسطینیان به ترک مناطق شمالی است.

این نقشه تحت فشار گرسنگی شکست خورد؛ زمانی که جمعیت ناامید فلسطینی‌ها به مرکز توزیع کمک‌ها در جنوب نوار غزه هجوم بردند و ارتش رژیم صهیونیستی به سوی آن‌ها تیراندازی کرد که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی شد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، رژیم صهیونیستی با حمایت کامل آمریکا در حال اجرای جنگ نسل‌کشی در غزه است که بیش از ۱۷۷ هزار فلسطینی شهید یا زخمی شده‌اند؛ اکثریت قربانیان کودکان و زنان هستند و بیش از ۱۱ هزار نفر نیز مفقود شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار