آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۳۱۷

فرانسه: راه‌حل دو دولتی فلسطین بیش از همیشه در خطر است

فرانسه هشدار داد راه‌حل دو دولتی فلسطین بیش از هر زمان دیگری در خطر است و عادی‌سازی کامل روابط رژیم اسرائیل با کشور‌های عربی در کنفرانس نیویورک نامحتمل است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ یک منبع دیپلماتیک فرانسوی به خبرگزاری «فرانس پرس» اعلام کرد که راه‌حل دو دولتی برای حل مسئله فلسطین امروز بیش از هر زمان دیگری در معرض تهدید قرار دارد. این منبع افزود که نابودی این راه‌حل به دلیل عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه و تمایل برخی رهبران اسرائیلی به اشغال مجدد و اخراج بخشی از ساکنان، جدی‌تر از گذشته شده است.

او تأکید کرد: «با وجود آگاهی از موانعی که طی سه دهه مانع اجرای این راه‌حل شده‌اند، ضرورت آن امروز بیشتر از همیشه احساس می‌شود.»

 

احتمال کم عادی‌سازی کامل روابط اسرائیل با کشورهای عربی در کنفرانس نیویورک

 

این منبع همچنین بیان کرد که تحقق عادی‌سازی کامل و جامع روابط بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی در کنفرانس بین‌المللی فلسطین، که بین ۱۷ تا ۲۰ ژوئن (خرداد/تیر) در نیویورک برگزار می‌شود، بسیار نامحتمل است. ریاست این کنفرانس برعهده فرانسه و عربستان سعودی است.

دیپلمات فرانسوی اشاره کرد که برگزاری این کنفرانس در سایه تحولات بسیار نگران‌کننده اخیر در غزه و تشدید عملیات نظامی رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

گزارش «فرانس پرس» حاکی است که کنفرانس نیویورک احتمالاً شاهد اعلام شناسایی‌های جدید دولت فلسطین خواهد بود؛ کشوری که تاکنون حدود ۱۵۰ کشور آن را به رسمیت شناخته‌اند. همچنین انتظار می‌رود روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای عربی دیگر به سمت عادی‌سازی پیش رود.

منبع فرانسوی افزود: «فرانسه و برخی کشورها ممکن است به رسمیت شناختن دولت فلسطین را تأیید کنند تا پیام روشنی به جامعه بین‌المللی درباره اهمیت راه‌حل دو دولتی ارسال شود.»

این منبع تأکید کرد که عادی‌سازی روابط صرفاً یک اقدام نیست بلکه فرایندی طولانی‌مدت است و امیدوار است کشورهای عربی و اسلامی که هنوز رابطه رسمی با رژیم صهیونیستی ندارند، چندین گام را برای هموار کردن مسیر یکپارچگی منطقه‌ای بردارند.

در سال ۲۰۲۰، توافق‌های عادی‌سازی به ابتکار دولت دونالد ترامپ به برقراری روابط رسمی بین رژیم صهیونیستی و سه کشور عربی امارات، بحرین و مراکش انجامید، اما بسیاری از کشورهای عربی همچنان به این روند نپیوسته‌اند که عربستان سعودی، سوریه و لبنان در رأس آن‌ها قرار دارند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار