آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۴۷۲

پیام عاشورایی مقام‌های پاکستان: امام حسین (ع) نماد ابدی مبارزه علیه باطل است

مقام‌های بلندپایه پاکستان به مناسبت عاشورای حسینی با ادای احترام به جانفشانی حضرت سیدالشهدا علیه السلام، اهل بیت و یارانش باوفای ایشان در حماسه کربلا، گفتند: امام حسین (ع) نماد ابدی مبارزه علیه باطل هستند و این پیام ایستادگی برابر ظلم و فداکاری در راه حق تا امروز زنده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، آصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان امروز در پیام ویژه خود به مناسبت دهم محرم و عاشورای حسینی گفت: در سرزمین کربلا نه تنها جنگی رخ داد بلکه این نبرد به یک آزمون برای وجدان، شخصیت و روح واقعی دین نیز تبدیل شد.

وی افزود: امام حسین (ع) و یارانش با پذیرش شدت گرسنگی، تشنگی و شهادت، درس بزرگی به تاریخ بشریت دادند که زمان هرگز نمی‌تواند آن را فراموش کند.

زرداری تاکید کرد پیام آنها امروز همچنان زنده است که پیامی بزرگ مبنی بر ایستادگی بر اصول، سر فرود نیاوردن برابر ظلم، زور و فداکاری در راه حق است.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان نیز در پیام خود نوشت: عاشورا روزی بزرگ و آموزنده در تاریخ اسلام است که نماد بزرگی از صبر، فداکاری و پایداری بر اصول را به ما منتقل می‌کند و تا روز قیامت وجدان بشریت را روشن خواهد کرد.

وی افزود: نبردی که در دهم محرم الحرام در میدان کربلا رخ داد، یک نبرد معمولی نیست بلکه پیامی ماندگار برای تمام جهان است. نوه عزیز پیامبر عظیم الشان اسلام، حضرت امام حسین (ع) به همراه خانواده و یاران فداکارش، جان خود را در راه حق، عدالت و دین فدا کردند، اما برابر باطل سر تعظیم فرود نیاوردند.

شهباز شریف تاکید کرد: شهادت امام حسین (ع) همچون روز روشن می‌کند که روح واقعی اسلام در کرامت انسانی، عدالت، رحمت، اصولگرایی و آزادی نهفته است. پیام این امام عزیز محدود به آن زمان نیست بلکه پیامی جهانی است که حتی امروز ما را متقاعد می‌کند که یک مسلمان در هر شرایطی طرفدار حق است، از مظلوم حمایت و از عدالت حمایت می‌کند.

نخست وزیر پاکستان گفت: فداکاری بزرگ حضرت امام حسین (ع) سرمایه مشترک تمام امت اسلام است لذا ما باید این پیام مقدس را منبع وحدت قرار دهیم و جامعه خود را مهد عشق، مدارا و حسن نیت کنیم.

سردار ایاز صادق و سید یوسف رضا گیلانی به ترتیب روسای مجلس ملی و سنای پاکستان نیز در پیام‌های عاشورایی خود گفتند: عاشورا روزی در تاریخ اسلام است که با نمونه‌های جاودانه صبر، استقامت، شجاعت، وفاداری، فداکاری و پیروزی حق غنی شده است.

آنان افزودند: این روز یادآور فداکاری والای امام حسین (ع) و یاران فداکارش است که شهادت را به جای تسلیم برابر باطل انتخاب کردند و در راه حق پایدار ماندند.

روسای مجالس پاکستان تاکید کردند: زندگی مقدس امام حسین (ع) به ما می‌آموزد که موفقیت واقعی در حفظ حقیقت حتی در مواجهه با سختی‌ها و آزمایش‌ها نهفته است لذا باید در جامعه وحدت و هماهنگی عملی را نشان دهیم تا صلح، امنیت و انسجام در میهن عزیزمان حاکم شود.

آنان خطاب به مردم پاکستان گفتند: باید روز عاشورا را به عنوان پیام وحدت، همبستگی و فداکاری گرامی بداریم و بیاییم همه ما از آموزه‌های امام حسین (ع) راهنمایی بگیریم و برای ساختن جامعه‌ای که از مظلوم حمایت و در برابر ظالم محکم می‌ایستد، تلاش کنیم.

براساس این گزارش، روز‌های نهم و دهم محرم در پاکستان همانند ایران اسلامی تعطیل رسمی است. میلیون‌ها نفر از شیعیان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در این روز‌ها نذورات خود را بین هیات‌های مذهبی و فقرا پخش می‌کنند.

عاشقان امام حسین (ع) امروز در پاکستان مصادف با عاشورای حسینی با راه‌اندازی دسته‌های عزاداری، سینه‌زنی و زنجیرزنی در خیابان‌های اصلی شهر‌های بزرگ و کوچک، برای مصیبت‌های سالار شهیدان، اهل بیت و ۷۲ یار با وفای ایشان سوگواری خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار