آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۹۱۵
در گفت‌و‌گو تفصیلی با SNN TV؛

ظهره وند: در مذاکرات می‌توانستیم سر همان اورانیوم ۶۰ درصد مذاکره کنیم/NPT یک معاهده نامتوازن است / بودن در آستانه بمب هسته‌ای برای ما خوب است + فیلم

ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، به بررسی ابعاد مختلف جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران پرداخت.
ظهره وند: در مذاکرات می‌توانستیم سر همان اورانیوم ۶۰ درصد مذاکره کنیم/NPT یک معاهده نامتوازن است / بودن در آستانه بمب هسته‌ای برای ما خوب است + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با SNNTV به بررسی ابعاد مختلف جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران پرداخت و به تحلیل تهدیدات موجود و راهکارهای مقابله با آنها پرداخت.

پروژه صهیونیست‌ها برای تجزیه ایران مربوط به قبل از انقلاب اسلامی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب اسلامی دو کار ویژه داشت و یک کارویژه آن صیانت از ایران بود و اگر انقلاب نمی‌شد با بی کفایتی حکومت شاه ایران تجزیه می‌شد.

وی افزود: امروز کانون اصلی صهیونیست در خود واشنگتن است و برای آن پشتوانه مذهبی فراهم شده است.

کد ویدیو
 

ایران امروز سد پایدار و محکمی در برابر اهداف آمریکاست / ظرفیت ایران بزرگترین چالش نرم برای غرب است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رفتار امپریالیستی امروز آمریکا صرفا برای گرفتن منابع نیست و آمریکا دنبال این است که در دنیا کشورها را با براندازی و ذره‌ای کردن کنترل کنند.

وی افزود: ایران امروز سد پایدار و محکمی در برابر اهداف آمریکاست و ترامپ می‌گوید که باید امپراطوری ایران را از بین ببریم پس این یک تعارض پارادایمی و هویتی است.

ظهره وند با بیان اینکه ظرفیت ایران بزرگترین چالش نرم برای غرب است، تصریح کرد: مهمترین موفقیت جنگ 12 روزه ایجاد ظرفیت نرم برای ایران از طریق انسجام داخلی بود و غرب متوجه شد که یک خطر وجودی برایش ایجاد شده است.

کد ویدیو

NPT یک معاهده نامتوازن است / غرب می‌خواهد کشورها را ذره‌ای کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ان پی تی یک معاهده نامتوازن است؛ تکالیف اعضای NPT برابر است اما برخورداری آن‌ها برابر نیست و در NPT جهان را به دارا و ندار تقسیم کرده اند؛ اگر اسلحه داشته باشند پیروز و اگر نداشته باشند تسلیم می‌شوند.

وی اضافه کرد: غرب می‌خواهد کشورها را ذره‌ای کند؛ الان به سراغ ایران، چین و روسیه آمده اند و بعد به سراغ هند، برزیل و آفریقای جنوبی خواهند رفت.

کد ویدیو
 

کارویژه انقلاب این بود که در عمل جغرافیای ایران را حفظ کرد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: انقلاب اسلامی می‌خواست بین 3000 سال سابقه تمدنی و اهداف انقلاب هم جوشی ایجاد کند اما این هم جوشی مورد توجه قرار نگرفت و انقلاب اسلامی مهندسی جدید در حکمرانی را ایجاد کرد اما در اینجا درست عمل نشد و راهنما به سمت علی (ع) زدیم اما به سمت سکولاریسم رفتیم.

وی ادامه داد: بعد از این همه سال توانستیم موشک بسازیم به نحوی که آن‌ها خواستار توقف جنگ شدند و الان اختیار واکنش دست ماست.

کد ویدیو
 

ما قبل از انقلاب نهایتا افتخار می‌کردیم که پیکان و بشقاب ملامین میسازیم اما امروز ما در لبه علم و تکنولوژی قرار داریم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: بمب الان کف تکنولوژی هم نیست و در بازدارندگی هم جواب نمی‌دهد و مسئله هسته‌ای قدرت مدیریت مستقل انرژی را به ما می‌دهد و از طریق انرژی هسته‌ای طول عمر مواد غذایی را می‌توانیم بالا ببریم.

وی افزود: یک دهم کار هسته‌ای تولید انرژی است.

کد ویدیو
 

وقتی در لبه علم قرار می‌گیریم تکنولوژی به همه ابعاد تسری پیدا می‌کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: صنعت هسته‌ای در زیردریایی نقش بسیار مهمی دارد به عنوان مثال زیردریایی که نهایتا سه روز می‌تواند زیر باشد با انرژی هسته‌ای شش ماه زیر دریاست و بالاترین تکنولوژی صنعتی ساخت زیردریایی است و تکنولوژی هسته‌ای در تولید فولاد کاربرد مهمی دارد.

کد ویدیو
 

در ساخت اجتماعی و تفکرات غربی حقوق بشر آدرس غلط است

وی افزود: حامد کرزای، رئیس جمهور سابق افغانستان می‌گفت که آمریکایی‌ها هر کسی که در مقابل سرباز آمریکایی قرار گیرد را تروریست می‌دانند و آمریکایی‌ها 10 میلیون دلار برای سر جولانی جایزه گذاشته بودند اما الان پروژه مشترک با او تعریف می‌کنند.

کد ویدیو
 

بودن در آستانه بمب هسته‌ای برای ما خوب است

ظهره وند اضافه کرد: ما یک پارادایم متفاوت از سیستم‌های سیاسی هستیم و ما قرار نیست با حمله و نابودی مثل هیروشیما و ناکازاکی کار خود را پیش ببریم و ظرفیت نرم ما می‌تواند ظرفیت سخت دشمن را از ببرد حتی اگر سلاح اتمی هم داشته باشیم میتوانند از بین ببرند.

وی ادامه داد: جامعه جهانی دیگر گفتمان سلاح هسته‌ای را قبول ندارد و ایران در ظرفیت نرم ابر قدرت جهانی است و البته بودن در آستانه بمب هسته‌ای برای ما خوب است.

کد ویدیو
 

 

ترامپ برای اینکه ما را  سر میز مذاکره بنشاند مسئله بمب را مطرح کرد / در مذاکرات می‌توانستیم سر همان اورانیوم 60 درصد مذاکره کنیم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: حمله‌ای که به ما شد بهانه‌اش غنی سازی 60 درصد بود و ترامپ برای اینکه ما را  سر میز مذاکره بنشاند مسئله بمب را مطرح کرد و از اول گفتم که این تله مذاکراتی است.

وی یادآور شد: در مذاکرات می‌توانستیم سر همان اورانیوم 60 درصد مذاکره کنیم ولی آمریکا انفعال را در مذاکرات به ما تحکیم کرد.

کد ویدیو
 
 
در حال تکمیل...
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار