خسروپناه: در حوزه نمایش خانگی ضعف حکمرانی داریم / دست دادستانی درباره سریال سووشون باز است تا برخورد کند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۶۰۳۰
در گفت و گو با SNNTV

خسروپناه: در حوزه نمایش خانگی ضعف حکمرانی داریم / دست دادستانی درباره سریال سووشون باز است تا برخورد کند + فیلم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ضعف حکمرانی در حوزه نمایش خانگی را پذیرفت و ادامه داد: دست دادستانی درباره سریال سووشون باز است تا برخورد کند

خسروپناه: در حوزه نمایش خانگی ضعف حکمرانی داریم / دست دادستانی درباره سریال سووشون باز است تا برخورد کند + فیلم

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخشی از گفت و گوی خود با SNNTV  و در استودیوی میثم درباره حکمرانی در نمایش خانگی گفت: سال‌ها بین صدا و سیما و وزارت ارشاد بر سر مسئولیت‌های شبکه نمایش خانگی اختلاف بود. نزدیک ۲ سال است که سیاست‌ها را طبق ضوابط ماده ۶ را می‌نویسیم و تقسیم کار شده.

وی افزود: اگر در روزهای آینده سیاست‌ها در شورا مصوب بشود و ریاست جمهوری ابلاغ بکند، بخشی از مشکلات کم خواهد شد. دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: در حوزه نمایش خانگی ضعف حکمرانی داریم؛ طبق قانون اساسی مسئولیت آن با صدا و سیما است. ۱۰ سال است که بحث ضوابط داشتن VOD ها مطرح است اما نه برای بستن دست و پای پلتفرم‌ها.

کد ویدیو

خسروپناه همچنین در ادامه و درباره تعامل ساترا با آثار نمایش خانگی هم اضافه کرد: ساترا با ۹۵ درصد سریال‌ها و پلتفرم‌ها مشکل ندارد. اگر کسی زیرزمینی چیزی ساخت دیگر مشکل ها جزو ۵ درصد است. وی همچنین درمورد سند موسیقی با بیان اینکه سند موسیقی و سند صنایع دستی ابلاغ شده گفت: سند گردشگری مشغول نوشتن است. نص قانون اساسی روشن است. وی همچنین از اینکه تسهیل گری لازم است یاد کرد و اذعان داشت: جلوی فیلمی که با ارزش‌های اسلامی و ایرانی ضدیت دارد باید گرفته شود، تسهیل‌گری لازم اما تساهل‌گری خطاست.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار