مسئول انجمن علمي دانشگاه آزاد كرمانشاه گفت: از جمله راهكارهاي تبديل علم به ثروت از طريق صدور علم بخصوص در بخش علوم انساني و رابطه علم با صنعت در حوزه علوم مهندسي است.
بهروز رفتاري در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در كرمانشاه، گفت: از جمله راهكارهاي تبديل علم به ثروت از طريق صدور علم بخصوص در بخش علوم انساني و رابطه علم با صنعت در حوزه علوم مهندسي است.
وي افزود: مديريت علمي نهادها و سازمانها و بخشهاي مختلف را نيز مي توان از راهكارهاي تبديل علم به ثروت دانست.
مسئول انجمن علمي دانشگاه آزاد كرمانشاه تصريح كرد: مهمترين ابزار براي رسيدن به رفاه و آسايش در هر جامعه استفاده بهينه از علم در جهت پيشرفت و توسعه خواهد بود و علت اصلي ترقي كشورهاي توسعه يافته در حوزههاي مختلف را مي توان پيشرفت علمي اين كشورها برشمرد.
رفتاري بيان داشت: با يك نگاه ساده مي توان فهميد كه ارتباط مستقيمي بين مقوله علم و ثروت وجود دارد؛ يعني هر اجتماعي از علم بيشتري برخوردار باشد، ثروت بيشتري را نيز در اختيار خواهد داشت.
وي افزود: همچنين كشوري كه از جايگاه ويژهاي برخوردار است از علم بيشتري نيز برخوردار مي باشد.
مسئول انجمن علمي دانشگاه آزاد كرمانشاه با اشاره به اينكه در كشور ژاپن، هيچگونه منابع و ذخايري اعم از سوختهاي فسيلي معادن و غيره وجود ندارد، تصريح كرد: اين كشور با سرمايه گذاري درست در حوزههاي گوناگون علمي و تحقيقاتي پيشرفت چشم گيري از هر حيث داشته است.
رفتاري خاطرنشان كرد: كشور ما با توجه به منابع و دخاير بسيار خوب و پتانسيل بالايي كه دارد، اگر بتواند يك رابطه مناسب بين دانشمندان و صنعت در كشور برقرار كند، به جايگاههاي قابل ملاحظهاي دست خواهد يافت.