۶۰ عملیات حزب الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۲۸۴۰

۶۰ عملیات حزب الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته

مقاومت اسلامی لبنان در شبانه روز گذشته ۶۰ عملیات علیه مواضع رژیم صهیونیستی انجام داده است.
۶۰ عملیات حزب الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، از رسانه جنگ مقاومت، رزمندگان حزب الله در ۲۴ ساعت گذشته ۳۱ عملیات در داخل خاک لبنان و ۲۹ عملیات در سرزمین‌های اشغالی فلسطین انجام داده‌اند.

بیشترین عمق عملیاتی رزمندگان مقاومت، ۲۰ کیلومتر بوده است.

رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان در این مدت در هشت مورد پادگان‌های نظامی، ۱۷ مورد شهرک‌های صهیونیست نشین، سه پایگاه مرزی و سه مقر نظامی را هدف قرار داده و با ۲۹ تلاش دشمن برای پیشروی در خاک لبنان مقابله کرده‌اند.

رزمندگان مقاومت در این عملیات‌ها، ۳۵ بار از موشک، ۱۷ بار از پهپاد، پنج بار از توپخانه و سه بار از دیگر هواگرد‌ها استفاده کرده‌اند.

خسارت رژیم صهیونیستی در این عملیات‌ها شامل یک انهدام دستگاه تانک، یک خودرو نظامی، یک رادار، یک مورد تجهیزات فنی، ۲۰ مورد استحکامات، پنج قبضه خمپاره و چهار مرکز استقرار و مقر فرماندهی بوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار