سقوط پی در پی بورس‌های آسیایی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۲۴۵
بدنبال کاهش رتبه اعتباری آمریکا صورت گرفت

سقوط پی در پی بورس‌های آسیایی

به دنبال کاهش رتبه اعتباري امريکا براي اولين بار در هفتاد سال اخير، روز سه‌شنبه و با آغاز معاملات در بازارهای آسيايی، ارزش سهام در بازارهای اصلی بورس اين قاره، بخصوص در کشورهای ژاپن، هنگ‌کنک، کره جنوبی و نيز در استراليا با کاهش شديد قيمت روبرو شد.  
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از آسوشیتد پرس، روز سه‌شنبه و با آغاز معاملات در بازارهای آسيايی، ارزش سهام در بازارهای اصلی بورس اين قاره، بخصوص در کشورهای ژاپن، هنگ‌کنک، کره جنوبی و نيز در استراليا با کاهش شديد قيمت روبرو شد.
 
بحران بدهی‌ها در اروپا و تنزل مقام آمريکا در امنيت سرمايه‌گذاری و اعتبار بين‌المللی، باعث شده است تا سرمايه‌گذاران، سرمايه‌های خود را از بازار سهام به سمت خريد کالاهای سرمايه‌ای کم‌خطر مانند طلا سوق دهند.
 
سرمایه گذاران آسیایی نگران هستند که با بروز رکود اقتصادی در آمریکا، حجم صادرات این قاره به ایالات متحده کاهش یاید.

آشفتگي اقتصادي در امريکا و اروپا نگراني‌ها مبني بر وقوع يک بحران اقتصادي هدايت شده از سوي غرب را افزايش داده است.
 
چنين چشم اندازي، اقتصادهاي بزرگ آسيا به ‎ويژه کره جنوبي را بيش از پيش آسيب پذير کرده است.
 
بر پايه اين گزارش، شاخص هر سهم در ژاپن، چين، هنگ کنگ، سنگاپور، نيوزلند و استراليا با افت روبرو شده است.

همچنين به دنبال نگراني‌ها مبني بر اينکه کاهش رتبه اعتباري امريکا ممکن است روي اوراق قرضه اين کشور به ارزش يك تريليون دلار که از جانب کشورهاي عربي خريداري شده، اثر منفي بگذارد، بازار سهام اين کشورها نيز با کاهش چشم‎گيري روبرو شده است.
 
در همين حال قيمت نفت در بازارهای جهانی نيز به روند نزولی خود ادامه می‌دهد.

قيمت نفت خام برنت، در بازارهای آسيايی، به زير ۱۰۰ دلار در هر بشکه رسيد که پايين‌ترين قيمت آن در يک سال اخير به شمار می‌رود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار