«یاران خراسانی» علی بحرینی رونمایی شد/ اثری ایرانیزه شده با فرهنگ استقبال ایرانیان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۴۹۲۳

«یاران خراسانی» علی بحرینی رونمایی شد/ اثری ایرانیزه شده با فرهنگ استقبال ایرانیان

همزمان با سالروز آغاز ولایت امام زمان(عج)، آیین رونمایی از تابلوی نقاشی «یاران خراسانی» اثر علی بحرینی در نگاه‌خانه سوره حوزه هنری برگزار شد؛ اثری که با تکنیک رنگ‌روغن روی بوم خلق شده و از مجموعه «منجی» به شمار می‌رود.
56

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، آیین رونمایی از تابلوی نقاشی «یاران خراسانی» اثر علی بحرینی، همزمان با سالروز آغاز ولایت امام زمان(عج)، در نگاه‌خانه سوره حوزه هنری برگزار شد.

این اثر که در سال ۱۴۰۵ با تکنیک رنگ‌روغن روی بوم خلق شده، ۲۰۰ در ۱۵۰ سانتی‌متر ابعاد دارد و یکی از آثار مجموعه «منجی» است.

علی بحرینی درباره این اثر گفت: «یاران خراسانی» یکی از آثار مجموعه «منجی» است و خلق ۱۰ اثر این مجموعه از سال ۱۴۰۳ آغاز شده است. به گفته او، این آثار بر اساس احادیث معتبر در منابع معتبر شیعه به تصویر کشیده شده‌اند.

بحرینی درباره ایده شکل‌گیری تابلوی «یاران خراسانی» توضیح داد: بعد از شهادت رهبر شهید، خلق این تابلو را آغاز کرده و در مراحل پایانی کار به این ایده رسیده است که رهبر شهید را در زمان ظهور منجی عالم بشریت به تصویر بکشد.

او افزود: از آنجا که در زمان ظهور حضرت مهدی(عجل الله)، شهدا نیز همراه منجی عالم خواهند بود، در این تابلو حضور رهبر شهید و سردار سلیمانی را پشت سر امام زمان(عجل الله) ترسیم کرده است.

این هنرمند همچنین گفت در تابلوی «یاران خراسانی» تلاش کرده فرهنگ ایرانی در موضوع استقبال از میهمان را نیز بگنجاند؛ از این رو مخاطب در این اثر، تصویری از نقل و شیرینی، قربانی کردن و اسپند دود کردن را در جشن بزرگ ظهور امام زمان(عجل الله) می‌بیند.

بحرینی با تأکید بر اینکه «یاران خراسانی» اثری کاملاً ایرانی در مجموعه «منجی» است، درباره این مجموعه توضیح داد: مجموعه «منجی» شامل دو فصل است که فصل نخست آن به پایان رسیده است. به گفته او، این مجموعه از تولد امام زمان(عجل) آغاز می‌شود و با شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز غیبت، جنگ‌های آخرالزمان و حوادث پیش از ظهور که در روایت‌ها آمده و زمان حکومت حضرت مهدی(عجل الله) تکمیل خواهد شد.

او در پایان اظهار کرد: جای یک مجموعه روایی و کامل درباره امام زمان(عج) در مجموعه هنرهای تجسمی خالی است و ابراز امیدواری کرد این اقدام سنگ‌بنای یک خیزش باشد تا آثار مهدوی قوی‌تر و گسترده‌تری از سوی هنرمندان خلق شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار