کد خبر:۱۵۶۷۶۴
حجت الاسلام رشاد در همايش ملي علامه طباطبايي:

تعاريف ارائه شده از علوم انساني بايد جهت‌مند باشد

رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي گفت: تعاريف و مفاهيم ارائه شده از علوم انساني بايد جهت‌مند باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قم، حجت الاسلام رشاد پيش از ظهر امروز طي سخناني در همايش ملي «علامه طباطبايي، فيلسوف علوم انساني اسلامي» كه در پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در حال برگزاري است در خصوص علوم انساني گفت: اگرچه گفته اند تعريف علم بايد تعريف جامع و مانع باشد اما علاوه بر اينها به ويژه در رابطه با علوم انساني اين تعريف بايد جهت‌مند ارائه شود.

وي همچنين با اشاره به اينكه دست كم سه قلمرو در تعريف علوم انساني وجود دارد، اظهار داشت: يك تلقي آن است كه علوم انساني را مجموعه اي از دانش هايي مي دانند كه معطوف به همه رفتارها و مناسبات انساني است.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي همچنين با بيان اينكه قلمرو دوم همه حوزه‌هاي بينشي، ‌دانشي و كنشي انسان در وضعيت‌هاي مختلف را در بر مي گيرد، گفت: در قلمرو سوم كه معناي اعم از علوم انساني را شامل مي شود علوم انساني آن دسته از حوزه‌هاي معرفتي را در بر مي گيرد كه در برابر علوم طبيعي و تجربي قرار دارند.

حجت الاسلام رشاد با بيان اينكه علوم انساني طيفي از معرفت هاي مربوط به ابعاد وجودي انسان مي باشد، خاطرنشان كرد: براي توليد علوم انساني در وهله نخست بايد تلقي مطلوبي از اين علوم داشته باشيم.

وي در خاتمه سخنان خود از مشاركت فعال بسيج اساتيد كشور و نيز همت و تلاش حجت الاسلام خسروپناه در مديريت علمي اين همايش تقدير كرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار