کد خبر:۱۶۱۰۵۰
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران:

وضعیت آلودگی هوای تهران فردا بدتر می‌شود

 مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: با تشديد پايداري هواي تهران وضعيت آلودگي هوا فردا بدتر مي‌شود.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، یوسف رشیدی در نشست تخصصی آلودگی هوای تهران که در تالار ایران زمین شهرداری تهران برگزار شد گفت: پیش‌بینی در خصوص میزان آلودگی هوا فقط تا 3 و 4 روز بعد است و  روزهای بیشتر را به سختی می‌توان پیش بینی کرد.
 
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه فردا به مراتب وضعیت آلودگی هوای تهران بدتر می‌شود، گفت: امروز به خاطر وزش باد یک مقدار شرایط هوا بهتر شده است.
 
رشیدی اضافه کرد: فردا شاخص آلودگی هوا بالاتر است.
 
وی با بیان اینکه با شرایط حادی در تهران در زمینه آلودگی هوا روبرو خواهیم شد، گفت: اما نکته مهمتر این است که در بحث آلودگی‌ها باید بتوانیم مدیریت داشته باشیم تا بتوان شرایط سالمی را ایجاد کنیم.
 
رشیدی با بیان اینکه پایداری هوا در همه جای دنیا وجود دارد، گفت: سکون هوا وجود دارد اما باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که وارد مرحله حاد نشویم.
 
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پاسخ به این پرسش که امسال زمستان سخت‌تری داریم در نتیجه شرایط آلودگی هوا بیشتر است، گفت: سرد شدن هوا تنها شاخص «اینورژن» نیست، شاید سرد شدن هوا با وزش باد همراه باشد.
 
به گفته رشیدی بر اساس اطلاعات داده شده از امروز تا پایان هفته دما را داریم و شاخص آلودگی بالاتر است.
 
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در خصوص تبعات اینوژرن گفت: در حقیقت یکی از شاخص‌های آلودگی هوا ذرات معلق کمتر از 10 میکرون است.
 
رشیدی ادامه داد: بنابراین این ذرات از ماسک‌ها عبور کرده و وارد ریه می‌شود. افرادی که دچار مشکل تنفسی هستند این ذرات آنها را اذیت می‌کند و افرادی که بیمار نیستند هم این ذرات وارد خون آنها شده و باعث بالا رفتن فشار خون و سکته قلبی می‌شود.
 
به گفته رشیدی آلودگی هوا حملات قلبی و تنفسی را تشدید می‌کند.
 
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پاسخ به این پرسش که میزان آمار مرگ و میر حاصل از آلودگی هوا چقدر است، گفت: در شهرداری کار ما پزشکی نیست، این موضوع نیازمند بررسی وزارت بهداشت است که آنها اعلام کردند بر اساس مدلی این کار را بررسی کردند.
 
به گفته رشیدی، بر اساس اعلام وزارت بهداشت در سال 89 بر اثر آلاینده‌های منواکسیدکربن، دی‌اکسیدکربن و ذرات معلق 4 هزار نفر فوت کردند.
 
وی ادامه داد: اولین آمار رسمی مربوط به ذرات معلق که در سال 76 گزارش شد حاکی از این بود که 3 هزار و 800 نفر بر اثر ذرات معلق جان خود را از دست دادند.
 
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ادامه داد: در سال 89 وزارت بهداشت بر اثر مدل AQ برآورد و شبیه‌سازی کرد و اعلام کرد که 4 هزار نفر بر اساس آلاینده‌های منواکسیدکربن، ذرات معلق و برخی از آلاینده‌ها جان خود را از دست داده‌اند.
 
وی اضافه کرد: چند بار خواسته‌ایم این گزارش را ارائه کنند اما به ما نداده‌‌اند.
 
به گفته رشیدی قطعا آمار مرگ و میر از این تعداد بیشتر است چرا که با آزبست و ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون را داریم که غلظت آن بیشتر است و باعث مرگ و میر می‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار