کد خبر:۱۷۱۴۸۲
افزايش سركوب معترضان بحريني
طي دو روز اخير و با اعلام معترضان بحريني در خصوص برگزاري تظاهرات در ميدان لؤلؤ، حكومت آل خليفه به سركوب و بازداشت گسترده معترضان اقدام كرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از روزنامه السفير، حكومت بحرين طي دو روز اخير سركوب معترضان اين كشور را افزايش داده است.
گروه هاي معترض بحريني طي چند روز اخير اعلام كرده بودند كه قصد برگزاري تظاهرات در ميدان لؤلؤ كه مركز شروع اعترضات مردمي در بحرين بوده است را دارند.
از سوي ديگر دستگاه هاي امنيتي آل خليفه به بازداشت گسترده معترضان و رهبران آنها اقدام كرده اند.
اين بازداشت ها از پيش از برگزاري اعتراضات گسترده در سالروز آغاز اعتراضات مردمي بحرين در 14 فوريه سال پيش صورت مي گيرد.
در همين حال حمد بن عيسي آل خليفه در مصاحبه با هفته نامه آلماني اشپيگل با ادعاي اينكه معترضان بحريني متحد نيستند، گفته است كه دستگاه هاي تحت امرش همچنان از ادامه اعتراضات مردم ممانعت به عمل مي آورند.
وي همچنين در اظهاراتي عجيب به اشپيگل گفته است كه كمك گرفتن از كشورهاي حاشيه خليج فارس، بويژه عربستان براي سركوب اعتراضات در بحرين، به دليل «حمايت از تأسيسات و بناهاي استراتژيك خود در مقابل تهديدهاي ايران بوده است!»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰