آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۲۲۹
استاد دانشگاه صنعتی اصفهان:

امام حسین (ع) و يارانش سرزمین کربلا را به قطعه‌ای از عرش الهی تبدیل کردند

استاد دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه امام حسین (ع) سفیر آسمان در زمین است، گفت: انسان‌های حاضر در کربلا با پایداری بر اعتقادات و باورهای خود تن به ذلت ندادند و این سرزمین را به قطعه‌ای از عرش الهی تبدیل کردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، حجت الاسلام علی رهبر روز گذشته در افتتاحیه طرح «مرکز آسمان» که در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد، با اشاره به اینکه هدف از خلقت انسان توسط خداوند تکامل معنوی او است، اظهار داشت: آدمی باید در طول دوران زندگی خود از نقطه بودن به سمت نقطه شدن حرکت کند.

وی تصریح کرد: انسان در نقطه بودن، فردی با استعدادهای بالقوه است که باید به سمت فعلیت رسیدن این استعداها یعنی نقطه شدن طی مسیر کند.

این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه هدف از خلقت انسان همان خدایی شدن وی است، افزود: حسینی شدن نیز به معنای رنگ و بوی خدایی گرفتن انسان است.

رهبر متذکر شد: اعمال و عباداتی مثل گریستن از خوف خدا، زیارت کربلای معلی و به شهادت رسیدن به میزان و ضریب بالاتری ما را به خدا نزدیک می کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه شهید به مقام شهود دست پیدا می کند، اضافه کرد: شهید بر کلیه حوادث دنیا و آخرت اشراف کامل دارد.

این کارشناس مسائل مذهبی تأکید کرد: شهید والامقامی همچون اباعبدالله الحسین (ع) سفیر آسمان در زمین است و سرزمین کربلا نیز به قطعه ای از عرش الهی تبدیل شده است.

رهبر اذعان داشت: امام حسین (ع) با وجود آگاهی از تمامی پیامدهای عدم بیعت با یزید به این علت تن به ذلت نداد که حق اسیر و باطل امیر نشده و انسانیت و کرامت مورد خدشه وارد نشود.
 
این استاد دانشگاه صنعتی اصفهان یادآور شد: کربلا نمایشگاه تمام عیاری از هنرهای تجسمی انسان‌هایی است که تن به ذلت نداده و به جهت پایداری بر اعتقادات و باورهای خود از جان و خانواده خود گذشتند.

گریه بر امام حسین (ع) برای انسان بهجت آور است
 
این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به این شبهه که زیارت مزار امام حسین (ع) و یاران ایشان و نیز سوگواری بر مصیبت کربلا انسان را غمگین می کند، خاطرنشان کرد: گریه بر امام حسین (ع) نه تنها انسان را محزون نمی کند؛ بلکه برای انسان بهجت آور است.

وی همچنین بیان داشت: اگرچه ممکن است زیارت عتبات عالیات با خطراتی همراه باشد؛ اما تا زمانی که اجل حتمی یک انسان فرا نرسیده باشد هیچ اتفاقی در مورد وی رخ نخواهد داد.

رهبر گفت: بر اساس معارف مذهب تشیع اگر سفر به خانه خدا با مشکلاتی همراه بوده و جان انسان را به خطر می اندازد نباید به آن سفر رفت؛ اما در عین حال به سفر به عتبات عالیات با وجود تمامی خطرات جانی تأکیدات فراوانی شده است.

برای مشرف شدن به کربلا باید معرفت عقلی و قلبی را در خود ایجاد کرد
 
این استاد دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه برای مشرف شدن به کربلا آمادگی های زیادی لازم است، ابراز داشت: انسان باید با مطالعه کتاب هایی در مورد زندگانی امام حسین (ع) و چگونگی قیام ایشان معرفت عقلی لازم را برای این سفر معنوی در خود ایجاد کند.

این کارشناس مسائل مذهبی در پایان تأکید کرد: انسان باید با خالی کردن کعبه دل خود از بت های رذایل اخلاقی و ادا کردن حق الله و حق الناس آمادگی روحی سفر به عتبات عالیات را در خود ایجاد کند.
 
لازم به ذکر است، طرح «مرکز آسمان» به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان برگزار شده و دانشجویان پس از حضور در جلسات سخنرانی و مطالعه کتب مربوطه با شرکت در آزمون و کسب حدنصاب امتیازهای لازم در مردادماه امسال به زیارت عتبات عالیات مشرف می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار