معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد با اشاره به افزایش آمار طلاق در استان گفت: افزایش این آمار برای استان بسیار نگرانکننده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، بهارستان روز گذشته در مراسمی با عنوان «پیامدهای طلاق» كه در سالن منتظر قائم دانشگاه یزد برگزار شد، با اشاره به پیامدهای زیانبار و منفی طلاق در خانواده و اجتماع تصريح كرد: دو عامل مهم در پیشگیری از وقوع طلاق ارتقای آگاهی زوجین و مساعدت بزرگترها در حل و فصل اختلافات خانوادگی است.
وی افزود: در سال هاي اخير طلاق به يك روند و معضل مهم اجتماعي تبديل شده و روز به روز افزايش مي يابد، امروزه شاهد از هم گسيختن بسياري از پيوندهاي زناشویي هستيم كه در اثر اين روند، فرزند يا فرزندان آنها در اثر عــدم توجه والدين صدمه هاي روحي و رواني جبران ناپذیری مي بيند.
معاون عمومی و انقلاب دادستان یزد با اشاره به اینکه ساختار عاطفي كودك از سنين 5-4 ماهگي شكل مي گيرد و اگر اين كودك در يك خانواده اي بزرگ شود كه هيچ محبتي نبيند بي شك در رفتار كودك تاثير مي گذارد، بيان داشت: درگيري ها و جنگ و جدال هایي كه بين والدين صورت مي گيرد هيچ وقت از ذهن بچه ها بيرون نمي رود و يادآوري آن خاطرات تلخ در بزرگسالي افسردگي براي او پديـــد مي آورد و اگر نگاهي به راهروهاي دادگاه بيندازيم و يا گذرمان به آنجا بيفتد چه بسيار زنان و مرداني مي بينيم كه با بچه هاي كوچك حور دارند.
بهارستان افزایش آمار طلاق در استان یزد در سال های اخیر را بسیار نگران کننده توصیف کرد و ادامه داد: متأسفانه در دارالعباده یزد که انتظار می رود با توجه به فرهنگ غنی و مذهبی مردم کمتر شاهد این پدیده شوم و خانمان برانداز باشیم در سال های اخیر افزایش نگران کننده ای در آمار طلاق مشاهده می شود که در این میان شهرهای اردکان و طبس در رتبه های نخست قرار گرفته اند.
وی ناآگاهی، بی تجربگی، تفاهم نداشتن و قانع نبودن زوجین را از جمله مهمترین عوامل گرایش جوانان به طلاق حتی در ماه های آغازین زندگی مشترکشان برشمرد و با تاکید بر نقش موثر فرهنگ، اصالت، اعتماد متقابل و رشد عقلانی زوجین در استحکام پیوند زناشویی ابراز امیدواری کرد در آینده شاهد روندی کاهشی در آمار مربوط به این معضل اجتماعی باشیم.
لازم به ذكر است، این مراسم به همت گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه یزد برگزار شد.