کد خبر:۱۸۶۴۸۸
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی بابل:
سرعت توليدات علمي ايران 11 برابر كشورهاي ديگر است
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی بابل با اشاره به آمار منتشر شده از سوي يک موسسه اعتبارسنجي در کشور کانادا گفت: سرعت توليدات علمي ايران 11 برابر كشورهاي ديگر است.
ضابط پور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ساري، در حاشيه برگزاري مسابقات رباتيك دانشگاه صنعتي بابل تصریح کرد: ایران در زمره جوانترین کشورها در سطح منطقه به شمار می آید و پویایی و شور و نشاط در جوانان یکی از مزایای جوان بودن کشور است.
وي افزود: دانشجو نسل پویا، تلاشگر و جوان جامعه است و تحقیق و خواندن دروس دانشگاهی همراه با ابداع و خلاقیت از وظایف دانشجویان است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با بيان اينكه رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویی با برنامه ریزی دقیق انجمنهای علمی امکانپذیر می شود، بیان داشت: در اين راستا انجمن هاي علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل همواره مورد حمایت مسئولان این دانشگاه هستند و جشنواره حرکت از سوی معاونت فرهنگی وزارت علوم برای پویایی انجمنهای علمی در نظر گرفته شد.
ضابط پور در ادامه هدف از برگزاری نهمین دوره مسابقات کشوری رباتیک را در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به کارگیری ظرفیتهای موجود در کشور و تبادل تجربیات بین دانشجویان سراسر کشور و از همه مهمتر پیوند بین دانش و صنعت دانست.
وی با بیان اینکه تولید علم در جهان اسلام مرهون دو کشور ایران و ترکیه است، ادامه داد: تولید علم یک مسئله است و مسئله مهم دیگر تبدیل آن علم تولید شده به تکنولوژی است و این مسابقات ما را در افق 1404 به تکنولوژی برتر در سطح منطقه میرساند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به آمار منتشر شده از سوي يک موسسه اعتبار سنجي در کشور کانادا اشاره کرد و افزود: طبق اين آمار رشد علمي جمهوري اسلامي ايران در سال گذشته 1.2 درصد توليدات علمي جهان را به خود اختصاص داده است و سرعت توليدات در ايران 11 برابر کشورهاي ديگر است که در خاورميانه از نظر توليدات علمي مقام اول را دارد.
ضابط پور در رابطه با برگزاري نهمين دوره مسابقات كشوري رباتيک در دانشگاه صنعتي بابل گفت: اميدواريم اين مسابقات باعث شود برترين ها افتخارآفريني کنند و دستاورد آنها در کشورمان استفاده شود.
وي تصریح کرد: ما به دنبال رباتهايي هستيم که بتوانند در مديريت شهري به کار گرفته و گام به سوي رفع نيازهاي تجاري و دفاعي بردارند.
لازم به ذكر است، دانشگاه صنعتی بابل سلسله مسابقات کشوری رباتیک را از سال 81 آغاز کرده و تا کنون موفق به برگزاری هشت دوره از این سری مسابقات شده است.
نهمین دوره مسابقه کشوری رباتيك در چهار رشته مسير ياب، آتش نشان، مين ياب و ميكروموس رباتیک و با همت باشگاه رباتیک و انجمن علمی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی بابل در دانشگاه در حال برگزاري است.
این دوره از مسابقات با حضور 85 تيم از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور از جمله دانشگاههای امیر کبیر، شهید بهشتی، خواجه نصیر، اصفهان، زاهدان، مازندران، فردوسی مشهد، تبریز و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار مي شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.