کد خبر:۱۸۸۹۵۹
امضا تفاهمنامه میان هند و میانمار
نخست وزیر هند که در یک دیدار کم سابقه به میانمار سفر کرده است، 12 توافقنامه همکاری با این کشور امضا کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری ادنشجو» به نقل از سیبیاس، مانموهان سینگ، نخست وزیر هند روز دوشنبه در دیداری بی سابقه با تین سین، رئیس جمهور میانمار توافقنامه هایی را به امضا رساند.
نخست وزیر هند که شامگاه یکشنبه به همراه هیئتی از بازرگانان سرشناس هندی وارد نایپیدائو شد، اولین نخست وزیر هند است که طی 25 سال گذشته به میانمار سفر می کند.
در حالی که هند به ویژه به نفت و گاز میانمار چشم دوخته است، دو کشور همسایه 12 توافقنامه در زمینه های مختلف از جمله امنیت، توسعه مناطق مرزی، حمل و نقل، تجارت و سرمایه گذاری را امضا کردند.
نخست وزیر هند قرار است پس از آن به یانگون برود و روز سه شنبه با آنگ سان سو چی، مخالف میانماری دیدار و گفت وگو کند.
مبادلات تجاری چین و میانمار در سال 2010 حدود چهار میلیارد و 400 میلیون دلار بود، در حالی که در همین سال مبادلات تجاری بین هند و میانمار یک میلیارد و 200 میلیون دلار بود.
بر اساس آماری که موسسه گلوبال اینسایت اعلام کرد سال گذشته چین با قراردهایی بالغ بر هشت میلیارد و سیصد میلیون دلار، در صدر فهرست سرمایه گذاری های خارجی در میانمار بود، در حالی که هند تنها با 189 ميلیون دلار در ردیف سيزدهم این فهرست قرار داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰