پيشنهاد تشكيل شوراي رياست جمهوري مصر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۹۳۱۶
از سوي كانديداي اخوان المسلمين عنوان شد:

پيشنهاد تشكيل شوراي رياست جمهوري مصر

محمد مرسي، كانديداي اخوان المسلمين در دور دوم و نهايي انتخابات رياست جمهوري مصر،‌ گفت: اگر به عنوان رئيس جمهور انتخاب شود،‌ اقدام به ايجاد شوراي رياست جمهوري متشكل از اعضاي گروه‌هاي مختلف مي‌كند.
به گزارش خبرنگار حوزه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از بي.بي.سي، محمد مرسي،‌ كانديداي اخوان المسلمين كه به دور دوم انتخابات رياست جمهوري مصر راه يافته است،‌ اعلام كرد كه در صورت رسيدن به رياست جمهوري مصر، از مقام دبيركلي حزب عدالت و آزادي استعفا مي دهد.

مرسي،‌ كه روز گذشته در يك مصاحبه مطبوعاتي در قاهره سخن مي گفت، همچنين با ارائه پيشنهاد تازه اي براي ساختار قدرت در مصر، گفت: متعهد مي شود در صورت رسيدن به قدرت اقدام به ايجاد شوراي رياست جمهوري كند.
 
به گفته وي اين شورا متشكل از معاونان و مشاوراني خواهد بود كه از اعضاي اخوان المسلمين و حزب عدالت و توسعه نيستند.

مرسي همچنين افزود: اعضاي اين شورا از ميان رجال دولتي و كانديداهاي رياست جمهوري كه در دور اول انتخابات آراي زيادي كسب كرده اند،‌ انتخاب مي شوند.

اين كانديداي اخوان المسلمين تاكيد كرده است كه معاونان و مشاوران شوراي رياست جمهوري از صاحبنظران و افراد متعلق به احزاب و گروه هاي مختلف خواهند بود.

مرسي همچنين تصريح كرد: در صورتي كه به عنوان رئيس جمهور مصر انتخاب شود، گروه هاي اقليت از جمله قبطي ها و همچنين زنان را در قدرت سياسي و اداره كشور مشاركت مي دهد.

مرسي در باره كابينه آتي خود نيز با اشاره به اينكه از نظر وي تشكيل كابينه مشروط به انتخاب نخست وزير از ميان اعضاي حزب عدالت و توسعه نيست،‌ گفت: به دنبال تشكيل  يك كابينه ائتلافي است كه در آن همه احزاب راه يافته به پارلمان مصر،‌ نمايندگاني داشته باشند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار