کد خبر:۱۸۹۸۳۱
لنکرانی:
نگاه تکلیف محور امام(ره) برخاسته از معنویت او بود
سخنگوی جبهه پایداری گفت: نگاه تکلیف محور امام برخاسته از معنویتی بود که امام را از عمق جان برآن وا داشته بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کامران باقری لنکرانی، صبح امروز در دفتر مرکزی جبهه پایداری فارس در شیراز بیان داشت: با وجود گذشت بیست و سه سال از رحلت جانکاه امام راحل(ره)، هنوز برای کسانی که حیات ایشان را درک کرده، یک خاطره دردناک است.
وی با با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «این قرن را باید به نام امام خمینی نامگذاری کرد»، افزود: امام (ره) خصوصیات بارزی داشتند و وقتی حیات پر برکت زندگی ایشان را از نظر می گذرانیم به بسیاری از نکات برجسته در مورد ایشان می رسیم.
دبیر جبهه پایداری فارس با بیان این مطلب که علی رغم این که این خصوصیات ارزشمند می باشند، اما هیچ یک از آن ها امام شدن ایشان را توجیه نمی کند، خاطرنشان کرد: امام خمینی فردی بسیار نکته بین بود.
لنکرانی تصریح کرد: درس فلسفه ایشان در روزگاری در قم درسی بود که حتی بزرگانی که خود به خوبی با فلسفه آشنا بودند اذعان داشتند که هر چه اخلاق، عرفان و فلسفه می دانند از امام آموخته اند.
سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به این مطلب که یک ویژگی و یک اکسیر اعظم دیگری در وجود امام بود که توانست نه تنها ایران اسلامی بلکه همه جهان را تحت تأثیر خود قرار بدهد، گفت: روحیه سلحشوری و ظلم ستیزی که یک جلوه آن بیداری اسلامی در زمان کنونی است جز با معماری امام و راهنمایی در ترسیم مسیر توسط ایشان میسر نبوده است.
وی ادامه داد: گرامیداشت سالگرد ارتحال امام ضمن اینکه فرصتی است برای عاشقان امام برای عرض ارادت، فرصتی دیگر است برای اینکه بدانیم امام از ما چه می خواستند و بدانیم چه چیز بود که ایشان را امام کرد.
لنکرانی با اشاره به اینکه شاید هیچ تعبیری به زیبایی تعبیر رهبر معظم انقلاب در سال گذشته در مورد خصوصیات امام خمینی وجود نداشته باشد، اذعان داشت: رهبر فرمودند: «امام یک بسته کاملی از این سه عنصر معنویت، عقلانیت و عدالت داشتند که قرار دادن این سه عنصر در کنار یکدیگر امام را متمایز از دیگران کرد».
دبیر جبهه پایداری فارس افزود: نگاه تکلیف محور امام برخواسته از معنویتی بود که امام را از عمق جان برآن وا داشته بود.
سخنگوی جبهه پایداری ادامه داد: عقلانیتی که امام به ما نشان دادند غیر از عقلانیت منفعت جو بود که عدالت را هم به عنوان یک نقطه مهمی که تکلیف از تلفیقی از معنویت و عقلانیت در آن جلوه گر می شود به ما آموختند.
وی با بیان اینکه امام شجاعانه در جایی که تکلیف خود می دانستند تلاش می کردند، گفت: در ابتدای انقلاب امام در مقابل منافقین حتی کمونیست ها، اگر می خواستند بر اساس عقل حسابگر حکم کنند باید سکوت می کردند اما امام حتی در پاریس موضع گیری خود را نسبت به مبانی غیر اسلامی منافقین بیان می کردند.
دبیر جبهه پایداری فارس خاطر نشان کرد: امام در موازین و اصول حتی اگر ظاهرش این بود که برای مبارزه مفید است کوتاه نمی آمد و با هیچ احدی معامه نمی کرد.
لنکرانی با بیان این مطلب که امام هیچ وقت زندگی اش را با مصلحت اندیشی آلوده نمی کرند، گفـت: امام در عقلانیت خود با تدبیر و تفکر، نقطه آسیب پذیر خود و دشمن را به عنوان محل مداخله قرار می دادند.
وی ادامه داد: امام(ره) لاک درون گرایی را شکستند و به استکبار هجمه کرد و در نهایت روحیه اعتماد به نفس و خود باوری را ترویج کردند.
سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) منطق قرآنی را در صحنه عمل سیاسی و اجتماعی را دنبال می کردند، عنوان داشـت: امام دقیقا نقاط ضعف دشمن را شناسایی می کردند.
دبیر جبهه پایداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امروز شاهد هستیم که دوباره جدایی دین از سیاست به بهانه های مختلف مطرح می شود، گفت: امام در سال 67 پیامی دادند که محشور شد بر منشور روحانیت، و اعلام کردند که مارهای خوش خط و خال که داعیه جدایی دین از سیاست را دادند، آبشخور آنها نهایتا اسلام آمریکایی بود.
لنکرانی با بیان اینکه امام از متعبرترین افراد روزگار ما بود، خاطر نشان کرد: جای تعجب است که چرا برخی بیانات روشن را نمی بیند و حماقت می کنند و این ها کسانی هستند که از امام می خواهند تنها نام بماند و رسمش از ببن برود.
وی با ابراز تأسف از اینکه عده ای امروز عزلت نشینی را اختیار کرده اند و عده ای دیگر می گویند در صحنه اجتماعی دین جایی ندارد، بیان کرد: امام با آرمان ها و تعالیمی که یاد دادند امام ماست و آیا امام این تفکرات را به یاد دادند؟
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.