کد خبر:۱۹۳۳۱۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد:

برای اجرای طرح پزشک خانواده در مازندران 126 مرکز نیاز است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه برای اجرای طرح پزشک خانواده در استان به 126 مرکز مجری نیازمندیم، گفت: در حال حاضر 94 مرکز در استان وجود دارد و 35 مرکز دیگر را باید تامین کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، محمد محمدی ناصحی صبح امروز در نشستی خبری با تاکید بر اینکه طرح پزشک خانواده شهری برای مردم صد درصد سودمند خواهد بود، گفت: افراد در این طرح از خدمات متعالی در حوزه سلامت برخوردار می شوند.

وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده در راستای تحقق عدالت در حوزه سلامت مورد تاکید مقام معظم رهبری و از مصوبات مجلس شورای اسلامی است، گفت: این طرح به منظور تحول نظام سلامت کشور طراحی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان ارتقا شاخص های سلامت در کشور با استقرار شبکه های بهداشت افزود: به منظور تحول در حوزه سلامت نظام ارجاع پیش بینی شد تا مردم به خدمات در حوزه سلامت، با پرداخت کمترین هزینه و به صورت رایگان دست یابند.

ناصحی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده روستایی از شش سال گذشته در کشور اجرا می شود، تصریح کرد: بر اساس هماهنگی و تفاهم های صورت گرفته مقرر شده این طرح با قدرت اجرایی بیشتر در شهرها نیز اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: امید می رود با هماهنگی های صورت گرفته در اجرای دقیق و درست این طرح، جزو استان های برتر باشیم.

ناصحی در ادامه ضمن بیان فعالیتهای صورت گرفته در حوزه بهداشت، به منظور اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع گفت: سازمان های بیمه گر نیز اقدامات خوبی در راستای استقرار طرح پزشک خانواده انجام دادند و پیش بینی می شود در مردادماه امسال این طرح در استان اجرایی شود.

وی با تاکید بر اینکه سعی شده در این طرح  دغدغه جامعه پزشکان برطرف شود، افزود: برای این امر به اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم و پزشکان نیاز داریم تا در کوتاه ترین زمان و با دقت این طرح اجرا شود.

ناصحی حضور پزشکان در طرح پزشک خانواده را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده انتظار می رود انگیزه و مشارکت پزشکان در این طرح خوب و مثبت باشد.

وی با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در سطوح یک، دو و سه انجام می شود، تصریح کرد: خدمات سطح یک این طرح شامل سرم تراپی، تزریقات، داروخانه و غیره به صورت رایگان ارائه می شود.

ناصحی با بیان اینکه در مرحله ثبت نام از پزشکان قرار داریم، اظهار داشت: پس از ثبت نام پزشکان، افراد می توانند پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: با مراجعه بیمار به پزشک خانواده خود، دریافت خدماتی مانند ویزیت، تحویل دارو از داروخانه، تزریقات، پانسمان و غیره به صورت رایگان خواهد بود.

وی تاکید کرد: چنانچه بیماری به پزشکی که طرف قرارداد با این طرح نیست، مراجعه کند تمامی هزینه های درمانی وی به صورت آزاد محاسبه می شود.

ناصحی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی اعتبار 6000 میلیارد تومانی برای این طرح تصویب کرده گفت: در همین راستا بیمارستان های طرف قرارداد، اعمال جراحی و بستری را با حداقل هزینه و رایگان به مردم ارائه می کنند.

وی ضمن بیان اینکه برای اجرای طرح پزشک خانواده به  126 مرکز مجری نیازمندیم، گفت: در حال حاضر 94 مرکز در استان وجود دارد و 35 مرکز دیگر را باید از طریق اجاره مکان و تبدیل ساختمان سایر سازمانها به مراکز مجری تامین کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران دغدغه پزشکان برای حضور در طرح پزشک خانواده شهری را ناشی از عدم اطلاع کافی در خصوص ویژگی و مزایای این طرح دانست و گفت: پزشکان با حضور در این طرح درآمد ثابت کسب خواهند کرد.

ناصحی ارائه خدمات در حوزه دندانپزشکی را یکی از دغدغه های این طرح عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر خدمات دندانپزشکی در این طرح دیده نشده  ولی انتظار می رود در آینده به طرح پزشک خانواده ملحق شود.
 
طرح پزشک خانواده هزینه‌ها را هدفمند می کند
 
وی با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده در کشورهای توسعه یافته اجرا شده و منجر به ارتقا شاخص سلامت شد، افزود: در این طرح هزینه ها هدفمند می شوند.

قائم مقام وزیر بهداشت در مازندران زمان حضور پزشکان در مطبها و مراکز مجری طرح را صبحها از ساعت 8 تا 12 و عصرها از ساعت 16تا 20 دانست و گفت: این پزشکان طی ساعات دیگر نیز، در صورت نیاز بیمار در دسترس خواهند بود.

ناصحی ادامه داد: در این طرح برای هر7000 نفر یک داروخانه پیش بینی شده که انتظار می رود این رقم به 5000 نفر در آینده کاهش یابد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار