کد خبر:۱۹۳۷۷۲
رسایی در نشست تحلیل مسائل سیاسی روز در کرمان- بخش دوم:

خاتمی آن قدر که برای اکبر گنجی وقت گذاشت برای مردم نگذاشت

نماینده مردم تهران گفت: خاتمی آن قدر که وقت برای اکبر گنجی که امروز منکر امام زمان است، گذاشت، برای خدمت به مردم نگذاشت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، حجت الاسلام حمید رسایی شب گذشته در مراسم تحلیل جریان های سیاسی انقلاب اسلامی در مسجد امام حسین(ع) این شهر تصريح كرد: انقلاب اسلامی پیچ های خطرناک، مهم و سرنوشت سازی را پشت سر گذاشته است و اتفاقاتی در کشور ما رخ داده که اگر در هر کشور دیگری رخ می داد، نظام آن کشور را سرنگون می کرد.
 
وی در ادامه بیان داشت: به دلیل بصیرت مردم و هوشمندی مقام معظم رهبری هیچ کدام از این اتفاقات نگذاشته است که کشتی انقلاب اسلامی به گل بنشاند.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز طنین شعارهای انقلاب اسلامی ایران در دنیا به گوش می رسد و مبارزه با ظلم با تکیه بر قدرت مردم و بر اساس آموزه های دین فراگیر شده است، گفت: این حرکت های اجتماعی و انقلابی که امروزه در دنیا رخ داده است ریشه های آنها با ریشه های انقلاب اسلامی یکی است و در کشورهای مختلف شاهد این بیداری اسلامی هستیم.
 
رسایی با اشاره به اینکه  کشور ما بعد از بحران هایی که پشت سر گذاشته است و سه سال پیش در چنین روزهایی در فتنه 88 با شعار مردمی، ولی با اهداف مورد توجه قدرت ها و استکبار به میدان آمدند، گفت: در انتخابات سال 84 مردم به نوعی در مقابل کانون های قدرت و ثروت موضع گیری کردند و تن به آنها ندادند و انتخاب دیگری کردند.
 
وی با بیان اینکه  حوادث زیادی در این هشت سال برای کشور انقلاب اسلامی ایران رخ داده است، گفت: دشمن برای انتخابات مجلس نهم برنامه ریزی کرده بود؛ ولی هیچ کدام از اهداف آنها تحقق پیدا نکرد.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به در پیش بودن  یازدهمین  انتخابات ریاست جمهوری گفت: در محافل سیاسی، عمومی و رسانه ها این موضوع مورد توجه است و قوه مجریه یکی از مهمترین قواست و خیلی هم قدرت در اختیار دارد و گرایش هاو نگرش های مختلف برای خودشان یک فعالیتی را انجام می دهند که تا انتخابات بتوانند رای اصلی مردم را به خود اختصاص بدهند.
 
رسايي با اشاره به اینکه از سال های بعد از جنگ یک بیماری در بین نخبگان سیاسی ایجاد شد، گفت: چند وقت پیش مقام معظم رهبری فتنه 88 را محصول همین بیماری دانستند و گفتند: یک عده دچار یک بیماری شدند.
 
وي افزود: آن بیماری این بود که بعد از جنگ و بویژه بعد از دولت اول سازندگی به مسئولان و نخبگان سیاسی کشور این تفکر القا شد که مردم کم کم از روحیه انقلابی 57، آرمان گرایی و ارزش گرایی خسته شده اند.
 
 
چرا هاشمی رفسنجانی در دور دوم انتخابات دولت سازندگی دچار افت رأی شد
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: این روحیه از جايی ایجاد شد که دولت اول سازندگی دوره خودش را تمام کرد و دور دوم خودش را در برابر انتخابات قرار داد و لیدر این جریان، هاشمی رفسنجانی دچار افت رأی شد و میزان مشارکت مردم در رأی ریاست جمهوری از 30 میلیون به 15 میلیون کاهش یافت را، مستمسکی قرار دادند که بگویند مردم خسته شده اند.
 
رسايي افزود: از این به بعد برخی از چهره ها دچار این عارضه شدند و گفتند: 15 میلیون مردم با صندوق های رأی قهر کردند و خسته شده اند.
 
وي ناراحتی مردم و پايین آمدن مشارکت آنها در انتخاباب را  ریشه در سیاست های غلط اقتصادی دولت با تورم 50 درصدی و مدیریت اشرافی گری عنوان کرد و گفت: در دولت هاشمی رفسنجانی، مدیرانی بر سر کار آمدند که روش و منش آنها با مردم عادی فرق داشت و بدنه اجرایی کشور به سمت اشرافی گری روی آورده بود.
 
عضو جبهه پایداری تصريح كرد: متأسفانه در این میان برداشت مسئولان وقت از کاهش  مشارکت مردم در انتخابات این بود که مردم از انقلاب خسته شده اند  و با صندوق های رأی قهر کرده اند؛ در حالی که مردم سوء مدیریت ها با صندوق های رأی قهر کرده بودند.
 
رسايي با اشاره به اینکه این بیماری  در بین نخبگان سیاسی مجدد تشدید شد، ادامه داد: آنها معتقد بودند که ما نباید به دنبال مشارکت حداکثری مردم باشیم.
 
وی در ادامه با بیان اینکه در این میان مقام معظم رهبری در مقابل این ایده ایستادگی و مقاومت کرد، گفت: در برابر این نگاه خطرناک مقام معظم رهبری ایستادند، و همواره بر مشارکت حداکثری پافشاری کردند که از اشرافی گری دوری و سیاست های اقتصادی را بومی کنید که در بلند مدت به نفع مردم است.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: سال 76 جریان چپ که بعدها به اصلاح طلبان مشهور شدند، منتقد دولت سازندگی شدند و روزنامه سلام وابسته به این تفکر، دولت را بی رحمانه نقد می کرد؛ در حالی که جریان راست حامی دولت بود.
 
وی خاطرنشان کرد: در انتخابات ریاست جمهوری سال 76 مردم از ترس ادامه تکرار سیاست های هاشمی رفسنجانی توسط ناطق نوری، با مشارکت بالا به خاتمی رأی دادند  و باز هم بیماری در بین نخبگان تشدید شد، متاسفانه چهره های سیاسی این را درک نکردند.
 
عضو جبهه پایداری در ادامه گفت: جریان راست می گفت كه مردم از انقلاب خسته شده اند و جریان چپ با شعارهایی که رنگ و بوی اپوزسیون گرفته بود، اقبال مردمی گرفت.
 
رسايي بيان كرد: رسانه های بیگانه هم نوشتند: کسانی رای آوردند که با انقلاب زاویه دارند.
 
وي خاطرنشان کرد: متاسفانه چهره های سیاسی این مسئله را درک نکردند و گفتند مردم از انقلاب برگشته اند و با روی کار آمدن دولت خاتمی، شاهد راه اندازی روزنامه ها و احزابی بودیم که به جان تفکرات انقلابی و اسلامی افتادند.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: با طرح این تفکر که مردم از انقلاب و استکبار ستیزی خسته شده اند، امام حسین (ع)، امام خمینی و ارزش های انقلابی و اسلامی را زیر سوال بردند در حالی که واقعیت این نبود.
 
رسایی ادامه داد: در جریان انتخابات اول شوراهای اسلامی باز هم جریان اصلاح طلب رای بیشتری آورد و مشارکت مردم نیز بالا رفت و جریان اصلاح طلب بیشتر پُز و تیپ اپوزسیون به خود گرفت.
 
وی با اشاره به انتخابات مجلس ششم تصريح كرد: فضای سنگینی علیه شورای نگهبان درست کردند و شورای نگهبان آن روز نتوانست برخی را که امروز در خارج از کشور علیه نظام فعالیت می کنند، رد صلاحیت نماید.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم ایران همواره بین دینداری و بی دینی، دینداری را قبول می کنند و سعید حجاریان تئوریسین جریان اصلاح طلب، گفت: باید مردم را وادار به انتخاب بین دین سخت و آسان قرار دهیم.
 
رسايي افزود: طوری وانمود کردند که گویا جریان چپ متولی دین آسان و جریان راست متولی دین سخت است و از طرفی یک آیت الله و مرجع تقلید به نام صانعی تراشیدند که متولی دین آسان شد و در مقابل او گفتند: آیت الله مصباح متولی دین سخت است و مردم را تحت تاثیر این جوّ قرار دادند و گفتند سپاه و بسیج متولی دین سخت هستند.
 
وي تصريح كرد: در کنفرانس برلین که اکبر گنجی و تعدادی از عناصر اصلاح طلب حضور داشتند، عده ای لخت و مادرزاد شدند و کم کم از آن به بعد مردم بصیرتشان افزوده شد و پی بردند که دین آسان، همان بی دینی است.
 
خاتمی آن قدر که وقت برای اکبر گنجی گذاشت، برای خدمت به مردم نگذاشت
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: اصلاحات یعنی مبارزه با فقر، فساد و تبعیض و در عین حال خدمت به مردم، لیکن خاتمی آن قدر که وقت برای اکبر گنجی که امروز منکر امام زمان است، گذاشت برای خدمت به مردم نگذاشت.
 
رسایی در ادامه گفت: با این تفاسیر، مردم فهمیدند اصلاح طلبان دروغ می گویند و لذا در انتخابات دوم شوراها، مشارکت مردم 50 درصد کاهش یافت و در پی آن اصولگراها به شورای دوم و مجلس هفتم راه یافتند.
 
وی به انتخابات ریاست جمهوری نهم اشاره کرد و افزود: دو جریان بیمار وارد این انتخابات شدند که فکر می کردند مردم از انقلاب خسته شده اند.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاكيد كرد: تحلیل گران می گویند 60 درصد آراء متعلق به رای خاکستری ها، 20 درصد متعلق به رای سفیدها و 20 درصد هم متعلق به رای سیاه ها در جامعه است و با این تحلیل، برخی از آقایان اصولگرا در 20 درصد رای سیاه خیمه زدند، برخی در رای های خاکستری و یک نفر هم آمد و با حرف های سفید در بین رای سفیدها خیمه زد.
 
رسايي بيان كرد: احمدی نژاد از ولایت، بسیج، انقلاب، کار و تلاش و خدمت حرف زد و باز هم مردم اعتماد نکردند و کار به مرحله دوم بین هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد کشیده شد.
 
وي خاطرنشان کرد: مردم از ترس اینکه مبادا دوباره به دامن هاشمی بیفتند، به احمدی نژاد رای دادند و دولت نهم با کار و تلاش به عمران و آبادانی کشور همت گماشت.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصريح كرد: سال 88 مردم یک ضرب 25 میلیون رای به احمدی نژاد با انقلابی ترین مواضع، دادند.
 
رسایی افزود: متاسفانه بعد از انتخابات سال 88 کم کم نشانه هایی از بیماری فوق در احمدی نژاد به وجود آمد و دیدیم که مشایی کنار هنرپیشه ها می نشیند و با حرف های بودار از مکتب ایرانی می گوید.
 
وی اضافه کرد: تعبیر آنها این بود که 13ميليون از رای مردم در سبد نظام نیست که باید به این سبد برگردد، کم کم اخلاق ها و حرف ها عوض شد و حرف از کوروش و داریوش به میدان آمد.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: در انتخابات مجلس نهم اصولگرایان سنتی گفتند: باید روی افراد وحدت کنیم و جبهه پایداری معتقد بود باید روی اصول و مبانی وحدت کنیم.
 
در انتخابات ریاست جمهوری آینده هر گرایشی بر اصول ایستادگی کند، جواب می گیرد
 
رسایی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری که در پیش رو داریم، افزود: گرایش ها و تفکرات مختلفی به میدان می آیند؛ ولی هر گرایشی بر اصول ایستادگی کند، جواب می گیرد و مردم که در این سال ها آزموده شده اند، به کسی رای می دهند که صادقانه رفتار کند.
 
وی افزود: متاسفانه در بین نخبگان سیاسی ما هنوز این بیماری وجود دارد و با نگاه غلط، نسخه غلط می دهند و به سراغ گزینه ها، روش ها و مدل هایی می روند که اصولگرایانه نیست.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما 33 سال به قدرت های بزرگ دنیا و دنیای کفر «نه» گفتیم و اعلام کردیم تنها در مقابل این قبله خم می شویم.
 
رسايي در پایان با اشاره به مسائل اقتصادی روز گفت: بخشی از گرانی ها به بی عرضگی و خیانت منِ مسئول بر می گردد و بخشی نیز به تحریم ها و جراحی یارانه هاست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار