آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۴۱۶۴
سردار حاجی زاده در جمع خبرنگاران خبر داد:

بکارگیری موشک‌های 2000کیلومتری سپاه در رزمایش پیامبراعظم 7

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در این رزمایش از موشک های با برد 2000 کیلومتر نیز استفاده شده است، گفت: البته به دلیل برنامه از پیش تعیین شده، تنها از 1300 کیلومتر برد آنها استفاده کردیم.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از شلیک انواع موشک‌های بالستیک در مرحله دوم رزمایش، با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طبق گزارشات رسیده، این موشکها که از نقاط مختلف کشور شلیک شدند، به هدف از پیش تعیین شده که یک هدف واحد شبیه پایگاههای هوایی کشورهای فرامنطقه‌ای بود، اصابت کردند، گفت: در آخرین روز رزمایش، جنگنده بمب‌افکن‌های سپاه پاسداران نیز اقدام به بمباران این هدف واحد خواهند کرد و پس از آن نیز بمباران اهداف توسط هواپیماهای بدون سرنشین را خواهیم داشت.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در این رزمایش از موشک‌های با برد 2000 کیلومتر نیز استفاده شده است، گفت: البته به دلیل برنامه از پیش تعیین شده، تنها از 1300 کیلومتر برد آنها استفاده کردیم.

حاجی زاده خاطرنشان کرد: در این رزمایش از فواصل 300 تا 1300 کیلومتری به هدف شلیک شده است.

وی درخصوص واکنش کشورهای بیگانه به رزمایش موشکی سپاه نیز اظهار داشت: آنها همیشه تحلیل‌های خود را می‌کنند اما آنچه مسلم است این است که این قبیل رزمایش‌ها به منظور آمادگی نیروهای ما صورت می‌گیرد.

سردار حاجی زاده درخصوص اثرگذاری تحریم‌ها بر ملت ایران نیز تصریح کرد: در آن روز که کشور ما وارد کننده سیگار بود، آنها نتوانستند کاری کنند، امروز که ما نه تنها سازنده بلکه صادرکننده موشک هستیم.
 
وی درباره یکی از مهمترین تفاوت‌های این رزمایش با رزمایش‌های قبل گفت: در گذشته، ما موشک‌ها را از یک جا شلیک می‌کردیم، اما امروز موشکها از چندین نقطه به سمت هدف واحد شلیک شدند.
 
فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین درخصوص جدیدترین موشک بالستیک رادارزن سپاه گفت: این موشک بزودی آزمایش خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار