کد خبر:۱۹۵۱۳۵
مجری نمابشگاه ضیافت غذای مشهد:

غذای ایرانی به عنوان یک جاذبه گردشگری ثبت جهانی شود

مجری نمایشگاه ضیافت غذای مشهد با بیان اینکه بر خلاف غذاهای سایر نقاط جهان، غذای ایرانی با همه ذائقه‌ها سازگار است، گفت: غذای ایرانی به عنوان یک جاذبه گردشگری می‌تواند ثبت جهانی شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حمیدرضا فضل علی روز گذشته در نشست خبری که همزمان با اختتامیه نمایشگاه ضیافت غذا در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه این نمایشگاه سال قبل برای اولین بار در تهران برگزار شده است، تصریح کرد: بعد از بازدید استاندار خراسان رضوی و تاکید وی مبنی بر اینکه شهر مشهد به عنوان دومین کلان شهر کشور و بیشترین حجم زائر و گردشگر در منطقه دارای شایستگی و پتانسیل فراوانی است، این نمایشگاه در شهر مشهد و با حضور 27 استان کشور، منطقه آزاد چابهار و دو جزیره قشم و کیش به طور منحصر به فردی برگزار شد.

وی در خصوص بخش های مختلف این نمایشگاه افزود: این نمایشگاه از سه بخش تشکیل شده است، بخش اول ضیافت غذاست که به معرفی و ارائه غذاهای آماده و مراکز پذیرائی می پرداخت و بخش دوم نمایشگاه تخصصی نان بود.

مدیرعامل شرکت توسعه صنعت نمایشگاه بخش سوم این نمایشگاه را پارسودیکن که مرتبط با صنایع غذایی است، بیان داشت و گفت: این سه بخش را برای هم افزایی بیشتر به طور همزمان برگزار کردیم و استقبال مردم حاکی از مثبت بودن این اقدام است.

فضل علی بیان داشت: در این نمایشگاه غذاهای محلی و بومی ایران را با فرهنگ و عقاید سازگار خودمان به مردم معرفی و تلاش کردیم در قدم اول، آن ها را وارد سبد غذایی مردم بکنیم و سپس در منوی رستوران ها قرار دهیم.

وی تاکید کرد: کشورهایی مانند ترکیه و لبنان با غذاهایشان شناخته می شوند، در حالی که غذای ایرانی به لحاظ تنوع بی نظیر است و با ذائقه های همه مردم جهان می تواند سازگار باشد.

مجری نمایشگاه ضیافت غذا ادامه داد: این مزیتی است برای غذای ایرانی که به عنوان یک جاذبه گردشگری ثبت جهانی شود و برای رسیدن به همین هدف بود که اولین نمایشگاه ضیافت را در مشهد به صورت ملی برگزار کردیم.

فضل علی با بیان اینکه طبق نظریه متخصصین نمایشگاه و تبلیغات هر نمایشگاهی دارای یک بلوغ سه تا پنج ساله دارد و نمایشگاه ضیافت غذا با توجه به اینکه اولین سالش را طی کرد، بسیار خوب بود و انتظار داریم در سال های بعد به صورت بین المللی برگزار شود.

وی با اشاره به تشکیل شورای سیاست گذاری این نمایشگاه در ماه های قبل با حضور معاون استاندار و سایر دستگاه هایی مانند شهرداری، صدا و سیما، سازمان صنعت، معدن و تجارت و علوم پزشکی، تصریح کرد: در این شورا بر روی مسئله نان و صنعت تهیه و فراوری آن نیز تاکید شده بود؛ بنابراین به طور همزمان نمایشگاه صنعت نان را با حضور شرکت های مختلف فعال در این عرصه برگزار کرده ایم.

مدیر عامل شرکت توسعه صنعت نمایشگاه ادامه داد: خراسان رضوی و به ویژه شهر مشهد به عنوان قطب صنعت نان هستند؛ بنابراین بسیاری از شرکت های خود منطقه خراسان در این نمایشگاه حاضر بودند.

فضل علی در پاسخ به این سوال که آیا این نمایشگاه برای فروش بوده است یا نمایش، تصریح کرد: وقتی کلمه fair را به کار می بریم به معنی تمام زیر شاخه های نمایشگاه؛ بنابراین در این نمایشگاه نمایش و فروش باهم بود؛ اصراری بر فروش نداشتیم اما منعی هم قرار نداده بودیم.

وی در خصوص کیفیت برگزاری و مسئله بهداشت نمایشگاه بیان داشت: در مسئله بهداشت شاهد دو جنبه هستیم، یکی بهداشت محیط که مرتبط با خود نمایشگاه بین المللی مشهد است و جنبه دیگر نظارت بر بهداشت مواد غذایی که دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از اعضای شورای سیاست گذاری باید نسبت به آن پاسخ گو باشند، نه شرکت اجرا کننده.

مجری نمایشگاه ضیافت غذا در خصوص عدم برگزاری همایش ها و برنامه های آموزشی در حاشیه این نمایشگاه گقت: طبق مصوبات شورای سیاست گذاری متولی برگزاری کارگاه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود که هیچ گونه حضوری برای اجرای آن نداشت البته با کمک فنی و حرفه ای کارگاه خوبی در زمینه فن تولید غذا برگزار شد.

فضل علی با انتقاد از مقاومت هایی که در برگزاری این نمایشگاه بوده است، تصریح کرد: بعضی از دستگاه های دولتی، این نمایشگاه را شوخی گرفته اند، این یک مسئله فرهنگی است؛ چراکه بسیاری دید انحصارگرایانه دارند و می خواهند همه کارها را در منطقه خودشان انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین نمایشگاه هایی آورده های خوبی برای استان با سالانه 20 میلیون زائر دارد و نمایشگاه بین المللی مشهد نیز ظرفیت ها و پتانسیل بالایی برای برگزاری این گونه نمایشگاه ها دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار