آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۵۵۷
حجت الاسلام صديقي در اختتاميه جشنواره سراسري حديث:

اگر احاديث را از حكومت كم كنيم جامعه سكولار مي شود/ توصيه آيت الله بهجت به كساني كه بالاي منبر مي روند

امام جمعه موقت تهران گفت: اگر احاديث را از حكومت كم كنيم جامعه سكولار خواهد بود ولي جامعه اسلامي كه با احاديث پيغمبر(ص) آشنا است به جز علم و تقوا ...
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، حجت الاسلام صديقي امروز در اختتاميه سومين جشنواره سراسري حديث ارتش جمهوري اسلامي ايران در سازمان عقيدتي سياسي ارتش گفت: اگر حكومت ديني نباشد و در رأس آن فردي دين شناس حضور نداشته باشد جامعه به لجن كشيده خواهد شد.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: افراد دلداده امام زمان (عج الله) و اهل بيت(ع) در ارتش كم نيستند و تنها ارتشي كه مشروع و فرماندهي آن را نايب امام زمان برعهده دارد، ارتش جمهوري اسلامي ايران است.

حجت الاسلام صديقي  در ادامه ارتش را شجاع، سرافراز در هشت سال دفاع مقدس و الگو براي ارتش‌هاي جهان اسلام دانست و تاكيد كرد: جبهه جديدي كه در ارتش مشاهده مي‌شود جبهه توانمندي به نام آشنايي با حديث است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اينكه حديث در اسلام نقش اساسي دارد، تصريح كرد:به عنوان نمونه حديث غدير با جريان سكولار روبرو بود و جبهه مخالف سكولار اعتقاد داشت جز خدا كسي حق خلافت ندارد و پيغمبر(ص) نيز حتي در اوج شرايط خود بنده خدا بود و با افراد پايين جامعه از نظر سطح زندگي هيچ تفاوتي نداشت.

وي در ادامه يادآور شد: جريان سكولاري كه حضرت علي(ع) را خانه نشين كرد براين نكته اعتقاد داشت كه خدا نبايد براي ما تعيين كننده باشد و ما خود انتخاب‌گر خواهيم بود.

حجت الاسلام صديقي در ادامه تصريح كرد: حديث در تار و پود زندگي افراد تاثيرگذار است و كلام ائمه معصومين همه الهامات الهي و سخناني عرشي مي باشد.

امام جمعه موقت تهران با بيان حديثي از حضرت علي(ع) اين نكته را يادآور شد كه كلام معصومين و نفوذ پيام آنها در انسان‌ها تحول ايجاد مي‌كند و جوانان با انس گرفتن به احاديث يك عنصر تاثيرگذار خواهند بود.

وي در ادامه رهبري را مهمترين ركن جامعه دانست و تاكيد كرد: اگر احاديث را از حكومت كم كنيم جامعه سكولار خواهد بود ولي جامعه اسلامي كه با احاديث پيغمبر(ص) آشنا است به جز علم و تقوا به چيزي تن در نمي‌دهد.

حجت الاسلام صديقي با اشاره به اينكه كساني كه حكومت حضرت علي(ع) را غصب كردند شرح و نقل حديث را نيز ممنوع كردند، افزود: در آن زمان بخشنامه‌اي را مصوب كردند كه كساني كه از پيغمبر(ص) حديث منتشر مي‌كنند آن را به مدينه آورده و در زمان خليفه دوم همه آن را به آتش كشيدند.

خطيب موقت تهران در ادامه به بيان خاطره‌اي از آيت الله بهجت پرداخت و افزود: ايشان اعتقاد داشتند كه كلمات حضرت امير(ع) را در منابر بايد بسيار گفت.

وي در پايان برگزاري سومين جشنواره حديث را به برگزاركنندگان و شركت‌كنندگان تبريك گفت و به بيان احاديثي از ائمه معصومين(ع) پرداخت.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار