کد خبر:۱۹۶۰۶
ناطق نوري در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

دانشجويان به ريسمان ولايت تمسك جويند

عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي با تمجيد از نقش تاثيرگذار دانشجويان در بالندگي ايران اسلامي، گفت: اگر دانشجويان به ريسمان ولايت چنگ بزنند در همه عرصه‌ها پيروز و از آسيبها در امان خواهند بود.

احمد ناطق نوري در گفت‌وگو با خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه تفاوت هاي فاحشي پس از انقلاب در وضعيت زندگي مردم ايران به وجود آمد، گفت: وقتي در زمان دكتر زرگر، وزير بهداشت سا ل 59 مسئول امور بهداشت بودم با سركشي به سراسر كشور به اين نتيجه رسيدم كه 81 روستا بدون امكانات اوليه از جمله آب، برق، تلفن و راه هستند.

وي ادامه داد: در اين وضعيت مشخص است كه روستايي بدون اين امكانات از نظر بهداشتي در چه وضعيتي خواهد بود.

كارپرداز هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي به سخنان امام خميني (ره) در بهشت زهرا اشاره و عنوان كرد: همان طور كه امام فرمودند وضعيت مملكت به حدي خراب بود كه 20 سال زمان بايد صرف مي شد تا به حد صفر برسيم نه مرحله رشد.

ناطق نوري به هشت سال جنگ تحميلي اشاره و با بيان اين مطلب كه ما مجبور شديم تمامي امكانات خود را در طول جنگ براي دفاع از مرزها بسيج كنيم، افزود: علاوه بر آن كه ما هشت سال از سه دهه انقلاب را در جنگ گذرانديم و زماني را نيز براي ساخت و ساز و جبران ويراني ها صرف كرديم، با اين وجود توسعه و پيشرفت ما در عرصه هاي مختلف علمي قابل توجه است.

وي به خسارت هاي زمان جنگ بر اساس برآورد هلال احمر و صليب سرخ جهاني اشاره و خاطرنشان كرد: با وجود خسارت 1000 ميليارد دلاري زمان جنگ، امروز بعد از 30 سال روستايي كه حتي بيست خانوار در آن زندگي مي كنند از نعمت آب و برق برخوردارند.

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: به بركت انقلاب و همت جوانان و دانشمندان ايراني با وجود تحريم ها مردم از رفاه نسبي برخوردار شده اند.

ناطق نوري با بيان اين مطلب كه وضعيت دانش و دانشگاه هاي ما قبل از انقلاب اسفناك بود، گفت: ظرفيت دانشگاه ها در اين دوره در حدي بود كه ما اصلاً پزشك بومي نداشتيم.

اين نماينده اصولگراي مجلس اضافه كرد: در دوران رژيم شاه تمامي پزشكان ما بنگلادشي و هندي بودند و حتي در بيمارستان هاي مراكز استان ها پرستاران فيليپيني به كار گرفته شده بودند.

وي بيان داشت: در اين شرايط هويدا، نخست وزير وقت مي گفت كه ما به قدري پول داريم كه نمي دانيم با آن چه كار كنيم.

ناطق نوري تصريح كرد: امروز تمامي امكانات شهرها به روستا برده شده و مشكل امروز ما ايجاد اشتغال است، نه فراهم كردن امكانات رفاهي مردم.

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس تاكيد كرد: اگر كسي منصفانه وضعيت كشور در قبل و بعد از انقلاب را بررسي كند مي بيند كه تفاوت از زمين تا آسمان است.

وي تصريح كرد: از امتيازات امروز جامعه ما اين است كه مردم دولت و خدمتگزاران را از خود مي داند.

ناطق نوري افزود: البته همواره يكسري افراد منتقد هستند، اما آنچه حائز اهميت است اينكه مردم نظام را از آن خود مي داند.

عضو هيئت رئيسه مجلس اضافه كرد: شاهد ادعاي ما بر اين سخن اين است كه اگر رهبري و مسئولان احساس خطر كنند و به مردم بگويند آماده باشيد يكپارچگي مردم را به مانند دوران دفاع مقدس خواهيم ديد.

وي تصريح كرد: حمايت اخير دانشجويان و جوانان ما از مردم مظلوم غزه حاكي از آن است كه دانشجويان تحصيلكرده و فهيم اين مملكت در شرايط ضروري قلم و كتاب را بر زمين مي گذارند و به دفاع از سرزمين خود مي پردازند.

ناطق نوري تصريح كرد: فضاي سياسي كشور امروز به صورتي است كه هركس براي فعاليت ها در چهارچوب قانون اساسي آزاد است.

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اينكه قبل از انقلاب كسي جرات نفس كشيدن و حرف زدن نداشت، گفت: شاه در 16 آذر 42 به خاطر اعتراض دانشجويان، آنها را به شهادت رساند، اما امروز دانشجويان ما در دانشگاه ها آزادانه فعاليت مي كنند.

وي افزود: نبايد منكر اين مسئله هم شد كه عناصر سياسي قصد رخنه و آسيب رساندن به جامعه از طريق دانشگاه را دارند.

ناطق نوري با بيان اين مطلب كه مركز ثقل مبارزات در گذشته حوزه علميه، بازار و دانشگاه ها بود، اظهار داشت: بر اساس خفقان آن زمان تنها عده‌اي خاص مي توانستند مبارزه كنند، اما امروز همه اقشار جامعه در بيان ديدگاه هاي خود آزادند.

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس به رشد فكري جوانان و به وجود آمدن فضاي مناسب براي بيان تفكرات گوناگون اشاره كرد و بيان داشت: اگر كسي در راستاي مخالفت صحبت كند و سخنانش مستدل باشد كسي برايش مشكل ايجاد نمي كند، مگر آن كه قصد توهين به نظام يا مسئولان را داشته باشد.

وي خاطرنشان كرد: دگرگوني هاي رخ داده پس از انقلاب در عرصه هاي مختلف نه تنها در داخل كشور، بلكه خارج از مرزها نيز نمو بسياري دارد.

ناطق نوري به الگوپذيري لبنان از انقلاب اسلامي اشاره و عنوان كرد: اسرائيل كه در جنگ شش روزه تمام اعراب (مصر، اردن، عراق، سوريه و لبنان) را سركوب كرده بود، امروز از حزب الله شكست خورده است.

عضو هيئت رئيسه مجلس اظهار داشت: افتخار امروز ما اين است كه با همه دنيا جنگيديم و با وجود تلاش دشمنان  براي تقويت صدام در جنگ هشت ساله به اقتدار دست يافتيم.

وي اضافه كرد: براي اولين بار در تاريخ است كه هشت سال جنگ كرديم و يك وجب از خاك كشورمان را به كسي نداديم.

ناطق نوري همچنين تصريح كرد: ما هنوز كارهاي نكرده بسياري در جهت اهداف انقلاب و امام راحل داريم.

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس ضمن اشاره به فرمايش امام راحل مبني بر وحدت كلمه گفت: هنوز به آنچه مدنظر امام بود، نرسيده ايم.

وي ادامه داد: وظيفه امروز جامعه دانشگاهي، بخصوص دانشجويان اين است كه به فرموده امام خميني (ره) در اواخر عمرشان مبني بر اينكه «طرفدار ولايت شويد تا آسيب نبيند» پايبند باشند.

ناطق نوري با تاكيد بر اينكه بايد در جامعه فصل الخطابي وجود داشته باشد، خاطرنشان كرد: اگر ما به ريسمان ولايت چنگ زنيم در همه عرصه ها پيروز خواهيم شد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار