رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: اجرای طرح پزشك خانواده می تواند نظام سلامت كشور را متحول كند و به سرمنزل مقصود برساند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، محمد مهدی ناصحی شنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده نحوه پرداختهای مالی پزشکان را یکی از دغدغه های جامه پزشکان در این طرح دانست و گفت: سازمانهای بیمه ای نیز برای اجرای مطلوب طرح پزشک خانواده و پرداخ بموقع مطالبات پزشکان آمادگی های لازم را کسب کردند.
وی با بیان اینکه وزرای رفاه و بهداشت تمامی برنامه های خود را به سمت اجرای طرح پزشک خانواده سوق دادند، گفت: سازمانهای بیمه ای نیز برای اجرای مطلوب طرح پزشک خانواده آمادگی های لازم را کسب کردند.
قایم مقام وزیر بهداشت در مازندران، با بیان اینکه در استان، زیرساخت های مناسب برای اجرای این طرح نسبت به سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور فراهم شده، افزود: زیرساخت هایی همچون ورودی داده ها، اجرای سرشماری بالای 90 درصدی در مناطق شهری در این استان صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه مازندران در اجرای این طرح، جدی است، تصریح کرد: مازندران در ورود داده های خانوارها در سامانه الکترونیکی رتبه نخست در کشور را داراست.
ناصحی ضمن اشاره به اینکه برای اجرای بهتر این طرح به زیرساختهای مناسبی نیاز دارد ادامه داد: مبلغ 10 میلیارد تومان برای آماده سازی زیرساختهای طرح پزشک خانواده از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران هزینه شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی با گروههای پزشکی در استان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این جلسات در سطح پزشکان عمومی، مدیران دانشگاهی و مدیران بیمه ها برگزار ودر آن ابعاد مختلف طرح پزشک خانواده و فواید آن در سلامت افراد جامعه بازگو شد.
وی با تاکید بر اینکه در اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع هزینه های سلامت هدفمند می شود افزود: گفت: اجرای طرح پزشك خانواده می تواند نظام سلامت كشور را متحول كند و به سرمنزل مقصود برساند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ضمن بیان اینکه در 3 ماهه اول اجرای طرح پزشک خانواده، مردم می توانند از هر دوسیستم نظام موجود و ارجاع استفاده کنند، تصریح کرد: در شهرستان ها نیز با دستور فرمانداران، برنامه های خوبی برای اجرای این طرح پیش بینی شده است.
ناصحی در ادامه سخنانش، پیگیری مباحث بهداشتی از جمله عرضه مواد غذایی را از وظایف کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان دانست و گفت: معدوم سازی سگ ها نیز در این کارگروه بازگو شده که در این زمینه کارهای زیادی انجام شد.
وی به برگزاری نشستی با موضوع بیماری های مشترک دام و انسان با حضور 500 متخصص خبر داد و گفت: این نشست به منظور ارتقای سطح دانش و دقت و آگاهی جامعه پزشکان فردا در شهرستان چالوس برگزار خواهد شد.