کد خبر:۱۹۸۴۷۲
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل:
انقلاب اسلامی ایران پرچمدار فکر انقلابی در جهان است
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل گفت: انقلاب اسلامی ایران پرچمدار فکر انقلابی در جهان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، حجت الاسلام واحدی زاده امروز در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه خواهران دانشگاه های استان اردبیل، دعوت به این طرح را میهمانی بزرگی دانست و اظهار داشت: دانشجویان حاضر در این طرح باید این فرصت طلایی را غنیمت بدانند تا پس از اتمام طرح آموخته های خود را به دیگر دانشجویان انتقال دهند.
وی با بیان اینکه امروز با وجود انقلاب اسلامی ایران دیدگاه و نگرش جدیدی به جهان باز شده است، افزود: انقلاب اسلامی ایران پرچمدار فکر انقلابی در جهان است و طرح ضیافت اندیشه به منظور احیای این فکر در بین دانشجویان و جوانان اجرا می شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل استقبال دانشجویان از طرح ضیافت اندیشه را بسیار بیشتر از ظرفیت اعلام شده عنوان کرد و افزود: بیش از 1200 نفر از دانشجویان در بخش خواهران پذیرش شده اند که از این تعداد 525 نفر درخواست خوابگاه داده اند.
در ادامه حجت الاسلام کاظم معاضدی عالی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل نیز گفت: طرح ضیافت اندیشه در مدت دو سال اجرا، خوشبختانه رضایت مقام معظم رهبری را جلب كرده است.
وی متذکر شد: طرح ضیافت اندیشه، ترم تابستانی نیست؛ بلکه برنامه همه جانبه دینی و علمی است.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل ادامه داد: ضیافت اندیشه، طرح جامع تربیتی است که بعدهای اجتماعی، دینی، اخلاقی و فرهنگی را در بر می گیرد.
معاضدي عالي با بیان اینکه دومین طرح ضیافت اندیشه قرآنی دانشگاه های استان اردبیل امسال با حضور بیش از 3000 دانشجو در اردبیل اجرا می شود، گفت: کلاس دانشجویان دختر در دانشگاه آزاد اردبیل و دانشجویان پسر در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.
در پایان گروه تواشیح مشکات از حوزه هنری نهاد رهبری، شعری عربی- فارسی در مورد ماه مبارک رمضان و شعری با مضمون «علی ای همای رحمت» به زبان ترکی اجرا کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.