کد خبر:۲۰۲۶۵۴
رسایی در جمع دانشجويان:

رئيس جمهور آينده كسي است كه آراي سفيد را بدست بياورد/ احمدی نژاد هم همانند قاليباف و لاريجاني بیمار شد!

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: کسی در انتخابات رياست جمهوري آينده بعدی پیروز می شود که در آرای سفید، خیمه بزند؛ حتی آرا خاکستری هم ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، حجت الاسلام حمید رسایی صبح امروز در چهارمین دوره طرح ولایت استان قزوین که در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، تصريح كرد: طرح ولایت فرصتی برای افزایش بصیرت دانشجویان است.
 
وی افزود: ما توانی داریم که باید آن را در نظام اسلامی به کار ببریم، کمتر از 9 ماه تا انتخابات ریاست جمهوری مانده است و می خواهیم تحلیلی از 11 انتخابات گذشته داشته باشیم تا با این تحلیل به پيشواز انتخابات ریاست جمهوری برویم و قدرت تحلیل مان را افزایش دهیم.
 
نماینده مردم تهران در مجلس بیان داشت: وقتی اخلاق انتخاباتی مردم کشور و چهره های سیاسی را بررسی می کنیم، به این نتیجه می رسیم که مردم کشور ما با وجود بسیاری از سختی ها و ناتوانی هایی که برخی از شخصیت ها در انتخابات داشتند، مردمی وفادار به دین و انقلاب اسلامی هستند.
 
رسايي گفت: اگر گاهی مردم اعتراض دارند، به ماهیت انقلاب اعتراض ندارند؛ بلکه به عملکرد مدیران اعتراض می کنند، چنانچه مي بينيم مردم در راهپیمایی ها حضوری پر رنگ مي يابند.
 
وی تصریح کرد: در انتخابات گذشته دیدیم که بیماری در چهره های برخی از کاندیداها دیده شد و ممکن است این بیماری در چهره های آینده کاندیداها هم وجود داشته باشد.
 
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: برای تحلیل خوب نیاز داریم که در دولت های گذشته تحلیل داشته باشیم؛ دولت موقت، دولت خیانت و بعد دولت مکتبی و بعد هم دولت جنگ و سپس سازندگی و اصلاحات و بعد هم عدالت که هر کدام دارای نقاط ضعف و قوت بوده اند.
 
رسایی افزود: هر دولت خدمت رسانی داشته؛ اما به خاطر فاصله ای که با شعائر داشتند، نقششان کمرنگ و پررنگ شده است.
 
دولت هاشمي بسيار پرخرج بود
 
وي افزود: مهمترین ویژگی دوره هاشمي، سازندگی و از دولت های پرکار بود؛ اما بسیار پر خرج بود و به همین دلیل با وجود پرکاری، نمود نداشت و به لایه های پایین نمی رسید و به علت سیاست های اقتصادی و سیاسی به عده ای خاص مختص بود.
 
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: رهبر انقلاب در این رابطه فرمودند؛ شما مانند مجموعه ای هستید که استخری را سطل سطل آب می ریزد، به همین دلیل پر نمی شود.
 
رسایی گفت: در دولت سازندگی دو چیز حاکم بود، سیاست های غربی و سیاست های مدیریتی که ما باید از مدیران استفاده کنیم و به آنها خدمات داده شود و نتیجه این بود که طبقه ای از مدیران ایجاد شد که زندگیشان اشرافی شد و تورم به مرز 50 درصد رسید و شکاف طبقاتی حاصل شد و در مشهد و برخی شهرها اعتراض کردند
 
وی افزود: نتیجه این شد که عده ای از مردم با صندوق های رای قهر کردند، ولی نظام و جمهوری اسلامی را دوست داشتند؛ و آن زمان تنها دولتی بود که رئیس جمهورش در چهار سال دوم رایش کاهش پیدا کرد.
 
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: وقتی مشارکت سیاسی مردم کاهش یافت، از آنجا به بعد بیماری ایجاد شد که به چهره های سیاسی رسید و مردم از انقلاب خسته شدند و به این نتیجه رسیدند که داروی اشتباه تجویز کردند و خواستند انقلاب را کمرنگ کنند.
 
رسایی بيان داشت: دولت سازندگی برای درمان به این نتیجه رسید که ما نباید به دنبال مشارکت سیاسی بالا باشیم؛ بلکه برای حل مشکل به مشارکت حداقلی اکتفا کنیم و مدیریت دموکراسی داشته باشیم، در مقابل این نگاه دیدگاه مقام معظم رهبری بود که باید تغییر سیاست ها را داشته باشیم و از مدیران سیاسی برتر استفاده کنیم.
 
وی افزود: سال 76 دو جریان چپ و راست، دو جناح بودند که در گذشته دو جناح تندرو و محافظه کار نام داشتند، جریان راست سنتی و راست مدرن در اختیار هاشمی بود و شعار دولت سازندگی را می دادند و طرف مقابل شعار ضدسازندگی می دادند.
 
 مردم از ترس بازگشت سیاست هاشمی به سمت دولت اصلاحات رفتند
 
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: دولت خاتمی شعار مقابل سازندگی را داد و جریان اصلاحات وارد جناح های سیاسی شد و مردم از ترس بازگشت سیاست هاشمی به سمت دولت اصلاحات رفتند و جریان اصلاحات رای آورد.
 
رسایی گفت: با روی کار آمدن دولت اصلاحات که اعتقاد داشت مردم از انقلاب خسته شده اند، چپ مدرن و چپ سنتی اعتقاد داشت باید کاری کنیم که مشارکت بالا برود، اولین انتخابات دولت اصلاحات، انتخابات شورای شهر بود و آنها برای اینکه در بدنه جامعه نفوذ خود را بیشتر کنند اکثر کاندیداها را از جریان اصلاحات انتخاب کردند ولی چون رویکرد خدمت رسانی نبود و تشکیلات حزبی بود، سه شهردار جابه جا شد و شورای ششم شهر تهران منحل شد.
 
نماینده مردم تهران در مجلس بیان داشت: مردم به این نتیجه رسیدند که این دولت تنها به دنبال احزاب سیاسی و رویکرد ضد دینی است.
 
اصلاح طلب ها با فکر به برخی از ارکان نظام لطمه زدند
 
رسایی گفت: جریان اصلاح طلب افرادی داشت که در حزب مشارکت حضور داشتند و با جنگ نرم آشنا بودند و اصلاح طلب ها با فکر به برخی از ارکان نظام که امنیت داخلی و خارجی را عهده دار بود، لطمه زدند.
 
وی اظهار داشت: دولت اصلاحات پس از رصد، به این نتیجه رسید که باید مردم را بوسیله رسانه ها بین دین سخت و آسان مخیر کنیم.
 
این منتقد سیاسی افزود: حاکمیت دو گانه در کشور القا شد که دین سخت و آسان نامیده می شد و خاتمی متولی دین آسان بود، به همین دلیل جریان اصلاحات در جامعه طرفدار پیدا کرد.
 
رسایی بیان کرد: کلاس های دوره بصیرت و معرفت با مجوز مقام معظم رهبری (ره) و پیگیری آیت الله مصباح ایجاد شد و آغاز فروپاشی جریان اصلاحات ایجاد شد.
 
وی عنوان کرد: انتخابات دوره بعد، دومین انتخابات شورای شهر بود که جریان اصولگرایی ایجاد شد و مجددا عده ای از مردم با صندوق های رای قهر کردند و بیماری دوباره تشدید شد، هر دو حزب نگاهشان اشتباه بود، زیرا تصور می کردند مردم از انقلاب خسته شده اند، در مجلس هفتم اصولگراها رای آوردند.
 
رسایی ادامه داد: سیاسیون اعتقاد دارند در انتخابات 20 درصد رای سیاه داریم و عده ای پای صندوق رای نمی آیند و 20 درصد رای سفید و 60 درصد رای خاکستری دارند، آرای سیاه و سفید در انتخابات نقش محوری دارند که خواص جامعه هستند که یک سال قبل از انتخابات به دنبال کاندیدای برتر هستند و مابقی آرا تابع این دو هستند.
 
معین و هاشمی سیاه حرف زدند
 
وی ادامه داد: لاریجانی و قالیباف در رای سفید خیمه زدند، اما واقعا این باور را نداشتند و دچار بیماری خسته شدن از انقلاب شدند، اما برخی از کاندیداها مثل معین و هاشمی سیاه حرف زدند، کروبی و رضایی هم خاکستری حرف زدند و از شعارشان هم مشخص بود، تنها یک نفر در جامعه روی رای سفید خیمه زد و سفید صحبت کرد.
 
این نماینده مجلس ادامه داد: در مرحله دوم انتخابات، از ترس سیاست های اشتباه اقتصادی و سیاسی به احمدی نژاد رای دادند.
 
رسایی گفت: در انتخابات دهم احمدی نژاد رای اکثریت را دارا شد و بیماری هنوز خوب نشده بود، بعد از انتخابات دهم، احمدی نژاد هم دچار این بیماری شد، در انتخابات دهم افزایش مشارکت به 10 میلیون رسیده بود.
 
وی یادآور شد: نظام باید با سبز منحرف مقابله کند و کسی در انتخابات دولت بعدی پیروز می شود که در آرای سفید، خیمه بزند. حتی آرا خاکستری هم در این انتخابات به رای سفید گرایش می یابد زیرا طینت شان سفید است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار