کد خبر:۲۰۲۷۷۶
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی:
برگزاری دورههای ولایت راهکاري در راستاي خلأ نیروی همتراز انقلاب است
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی برگزاری دورههای ولایت را راهکاري در جهت خلأ نیروی همتراز انقلاب دانست و گفت: ما انتظار داریم در پایان دورهها دانشجویان به چهار حوزه اعتقادی مکتبی و حکومت دینی، سیاسی و اخلاق تشکیلاتی و مهارتی ارتقا یابد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، قاسم حبیب زاده روز گذشته در افتتاحیه دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی خراسان رضوی بابیان اینکه طرح ولایت از لحاظ تشکیلاتی مهم است و باید اهمیت این دوره را مد نظر داشته باشیم، تصريح كرد: این دوره با هدف تربیت نیروی همتراز انقلاب در تقویت بدنه مدیریتی بسيج دانشجویی برای سال اینده تشکیلاتی می شود.
حبیب زاده در خصوص دو دیدگاه صاحب نظران در خصوص جمهوری اسلامی گفت: در دیدگاه اول که در پارادایم شیعه است مورد توجه قرار می دهیم آنچه از نظر ولایت فقیه برداشت می کنیم به حکومت اسلامی نزدیک می شویم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی بیان داشت: دیدگاه دوم برگرفته از نظام غرب است و پسوند اسلامی را برای جمهوری توصیف می دانند که متاسفانه این دیدگاه در سطح جامعه وجود دارد.
وي بيان كرد: بخش قابل توجهی از مسئولان با نگاهی سکولاریستی جمهوری اسلامی ایران را یک پارادوکس می دانند و این افراد معتقدند جمهوریت با اسلامیت سازگار نیست؛ اما از آنجا که انسان های هواشناس خوبی هستند در همان مسیر قرار می گیرند و این در حالی است که در مقابل این افراد کسانی هستند که به تمام قیود مذهبی پایبندند.
حبیب زاده افزود: بیشتر دروسی که در حوزه ها تدریس می شود در بخش علوم انسانی و اسلامی محسوب نمی شود و دانشجویان براساس یک نگاه سکولاریستی پیش بینی شده رشد می کند و ما هم از آنها انتظار نداریم همتراز انقلاب شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی عمده مشکل نظام را بخشی از مسئولان دانست که همتزار انقلاب محسوب نمی شود.
وي خاطرنشان کرد: اگر دانشگاه ها محل تربیت این نیروهاست؟ پس چرا این نیروها را تربیت نمی کند.
حبيب زاده در ادامه افزود: درست است که ما نمی توانیم 4.5 میلیون دانشجو را در طرح های ملی و دوره های چهل روزه آموزش دهیم، اما نمی شود و بعد از 9 ماه تحصیلی که علوم سکولاریستی بويژه علوم انسانی را به خورد آنها داده شده در برنامه های چهل روزه تربیت کنیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی برگزاری دوره های ولایت را راهکار خلأ نیروی همتراز انقلاب دانست و گفت: ما انتظار داریم در پایان دوره ها دانشجویان به چهار حوزه مد نظر ما دست پیدا کنند.
وي در ادامه به چهار حوزه مد نظر اشاره و تصریح کرد: ارتقا در بعد اعتقادی مکتبی و حکومت دینی، سیاسی و اخلاق و تشکیلاتی و مهارتی در این حوزه است.
حبیب زاده تصریح کرد: وقتی از دوستان سوال می کنیم که نوع تناسب رئیس جمهوری و رهبری چیست نمی دانند و نمی توانند سریع موضع بگیرد و این برازنده یک مجموعه فرهیخته نیست.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی افزود: خیلی از مدیران و مسئولان بخش های ما مهارت و مباحث تشکیلاتی نمی دانند و ما در ارتباط همکاری با آنان به مشکل بر می خوریم.
وي خاطرنشان کرد: ما در بیش از 80 مزکر آموزش عالی در مشهد حدود 270 هزار دانشجو داریم که تعداد 50 تا 60 هزار نفر از بین آنها بسیجی هستند و در 220 پایگاه استان سامان دهی شده اند.
حبيب زاده در خصوص دوره های ولایت گفت: در تابستان امسال قریب به 500 نفر از دانشجویان بسیجی در طرح های ولایت استانی، مقدماتی و کشوری و همین طور طلیعه حکمت پذیریش و آموزش داده شده است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی: انتظار ما این است که 500 نفر در پایان دوره در بسیج بدون استثنا دارای سمت و مسئولیت مدیریتی شوند.
وي در خصوص اهمیت دوره های ولایت خاطرنشان کرد: این دوره ها برای ارتقاي و دانش کسب شده برای بهبود مأموریت های ملی بسیج دانشجویی برای بهره برداری است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.