کشته شدن 7 تن از فرماندهان طالبان در حمله هوایی نیروهای ناتو
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۹۸۷

کشته شدن 7 تن از فرماندهان طالبان در حمله هوایی نیروهای ناتو

پلیس افغانستان اعلام کرد که در حمله هوایی نیروهای پشتیبانی بین‌المللی (ایساف) به مخفیگاه طالبان در ولایت هلمند هفت تن از فرماندهان این گروه کشته شدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الحیات، پلیس افغانستان اعلام کرد که در حمله هوایی نیروهای پشتیبانی بین المللی (ایساف) به مخفیگاه طالبان در ولایت هلمند هفت تن از فرماندهان این گروه کشته شدند.
 
در همین راستا سخنگوی رسمی پلیس افغانستان اعلام کرد که بر اساس اطلاعات بدست آمده، در حمله هواپیمای جنگی وابسته به نیروهای ناتو به پایگاه طالبان در منطقه تریخ ناوار استان ناوای بارکزای هفت تن از سران برجسته گروهک طالبان کشته شدند.
 
این سخنگوی پلیس عنوان کرده است که در این بین اسامی چهره های برجسته ای از قبیل ملا حضارات و ملا یاسین هم به چشم می خورد.
پربازدیدترین آخرین اخبار