توطئه مخالفان سوری با هدف ربودن فرزند سید حسن نصرالله
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۸۵۵۴

توطئه مخالفان سوری با هدف ربودن فرزند سید حسن نصرالله

ربودن 11 زائر لبنانی با هدف گروگان گرفتن فرزند سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان انجام گرفته بود.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الدیار، ربودن 11 زائر لبنانی با هدف گروگان گرفتن فرزند سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان انجام گرفته بود.
 
در همین راستا روزنامه الدیار لبنان فاش کرد که مخالفان دولت سوریه با هدف گروگانگیری فرزند سید حسن نصر الله اقدام به این گروگانگیری کردند چرا که مخالفان اعتقاد داشتند که فرزند سید حسن نصر الله با هویتی جعلی در این کاروان حضور دارد ولی پس از آن متوجه شدند وی در این کاروان حضور ندارد.
 
گفتنی است که مخالفان دولت سوریه سعی داشته تاند تا بدین طریق حزب الله را تحت فشار قرار دهند و دبیرکل حزب الله را مجبور به عذرخواهی از مخالفان دولت سوریه به علت مواضع خود در قبال اتفاقات سوریه کنندکه در این امر ناکام ماندند.
 
این در حالی است که طبق گزارش الدیار سرویس های اطلاعاتی ترکیه نیز عدم حضور فرزند سید حسن نصر الله را در این کاروان گوشزد کرده بودند.
 
گفتنی است که حدود سه ماه پیش شبه نظامیان مخالف دولت سوریه 11 زائر لبنانی که برای زیارت اماکن مقدس به این کشور رفته بودند را ربودند، ولی تاکنون 2 تن از آنان آزاد شده اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار