مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه اگر شیعیان روز عاشورا را نداشتند وهابیت آنها را می بلعید، گفت: دشمن از عزاداری شیعیان برای اهل بیت (ع) احساس خطر می کند و می خواهد عزاداری های شیعیان را شبهه دار کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، حجت الاسلام علی عارفی شب گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان با موضوع «فلسفه هیئت و عزاداری و آثار آن عزاداری برای اهل بیت(ع)» گفت: شیعیان هنوز بعد از 1400 سال برای امام حسین(ع) و یاران مظلومش گریه می کنند که این موضوع از آثار و فواید اجتماعی فراوانی بهره مند است.
وی محبت و دوستى، انسانسازى، جامعهسازى، انتقالدهنده فرهنگ شیعى به نسل بعد، زنده نگه داشتن، ترویج دائمی و انتقال مظلومیت مکتب شیعه را از آثار عزاداری برای اهل بیت (ع) عنوان کرد و گفت: عزاداری بستر انتقال معارف دینی و خط و نشر سیاسی دینی ما است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه اگر شیعیان روز عاشورا را نداشتند وهابیت آنها را می بلعید، تصریح کرد: دشمن از عزاداری شیعیان برای اهل بیت (ع) احساس خطر می کند و می خواهد عزاداری های شیعیان را شبهه دار کند.
عارفی در ادامه ایجاد مبارزه به استقامت را یکی دیگر از آثار عزاداری برای اهل بیت (ع) عنوان کرد و گفت: رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را با عشق به امام حسین(ع) اداره کردند.
وی با اشاره به اینکه فردى که با معرفت در مجالس عزادارى، شرکت مىکند، شعور و شور و شناخت و عاطفه را درهم مىآمیزد و در پرتو آن، انگیزهاى قوى در او پدیدار می شود، گفت: هنگام خروج از مراسم عزادارى مانند محبى مىشود که فعّال و شتابان به دنبال پیاده کردن اوصاف محبوب در وجود خویشتن است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه احیا و زنده داشتن نهضت عاشورا موجب زنده نگه داشتن و ترویج دائمی مکتب قیام و انقلاب در برابر طاغوتها و تربیت کننده و پرورش دهندة روح حماسه و ایثار است؛ گفت: گریه بر مصائب سالار شهیدان باعث زنده نگه داشتن نهضت حسینی است.
وی گفت: گریستن در سوگ شهدای کربلا، تجدید بیعت با عاشورا و فرهنگ شهادت و تغذیه فکری و روحی با این مکتب است.