کد خبر:۲۰۹۷۸۹
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان:

ماهیت آموزش‌های علمی کاربردی ایجاد مهارت برای دانش آموختگان‌است

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان ماهیت آموزش‌های علمی کاربردی را ایجاد مهارت و فناوری برای دانش آموختگان دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، قاسمی زاده امروز در نشست خبري با اشاره به تاسیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: امسال بیستمین سال تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

وی به تاسیس دانشگاه علمی کاربردی استان در گیلان اشاره کرد و افزود: دانشگاه علمی کاربردی از سال 74 با یک رشته در گیلان تاسیس شد و در حال حاضر با 31 مرکز به فعالیت خود ادامه می دهد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه علمی کاربردی پس از گذشت 20 سال از تاسیس آن، با بیش از 460 هزار دانشجو، 942 مرکز آموزش فعال، حدود 50 هزار مدرس و بیش از 400 هزار دانش اموخته دارد، گفت: این دانشگاه در سطح کشور یکی از مهمترین فعالان عرصه علم و مهارت آموزی محسوب می شود.

قاسمی زاده واحد استانی دانشگاه علمی کاربردی را بعنوان یک واحد نظارتی و ارزیابی بر مراکز آموزش علمی کاربردی در سطح استان بیان کرد و گفت: این مرکز دارای کمیته های مختلف از قبیل هیئت اجرایی جذب، نظارت و ارزیابی، انضباطی، برنامه ریزی درسی، بازدید از مراکز، شورای مشورتی روسای مراکز و ... است.

وی ماهیت آموزش های علمی کاربردی را ایجاد مهارت و فناوری برای دانش آموختگان برشمرد و گفت: روش های اجرایی آموزش ها در این دانشگاه شامل ترمی، پودمانی و غیرحضوری است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان ادامه داد: در این روش رشته مدیریت خانواده به صورت غیرحضوری برگزار می شود.

قاسمی زاده صنعت، کشاورزی، مدیریت، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر را از گروه های مختلف آموزش در این دانشگاه دانست و گفت: ایجاد فرصت شغلی برای دانشجویان اولویت اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

وی تصریح کرد: رشته های مورد آموزش در این دانشگاه به گونه ای است که بتواند پاسخگوی نیازهای جدی و اساسی بازار کار موجود در کشور باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان از پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی حرفه ای ارشد از مهر 92 در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: دوره کارشناسی حرفه ای ارشد، دوره آموزشی است که در نظام آموزش مهارتی تعریف شده و برای رشته های غیرمهندسی به اجرا در می آید و مدرک آن همتراز کارشناسی ارشد در نظام آموزش عالی کشور است.

قاسمی زاده خاطرنشان کرد: طراحی آیین نامه نظام مهندسی خبرگی در دانشگاه جامع علمی کاربردی شروع شده و پذیرش دانشجوی دوره خبرگی از مهر ماه 92 انجام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار