آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۵۱۵
مديرعامل خانه هنرمندان ايران خبر داد:

اولين دانشگاه مجازي هنر تاسيس مي‌شود

مديرعامل خانه هنرمندان ايران گفت: اولين دانشگاه مجازي هنر براي هنرمندان و دانش‌پژوهان كشور در برنامه‌هاي آموزشي و پژوهشي خانه هنرمندان تعريف و تأسيس خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، مجيد سرسنگي در نشست خبري كه صبح امروز در تالار استاد اميرخواني خانه هنرمندان ايران برگزار شد، به ارائه گزارشي از عملكرد يك ساله خانه هنرمندان از خرداد سال 90 تا خردادماه سال 91 پرداخت.

 مديرعامل خانه هنرمندان ايران در ابتدا براساس مبناي فكري به سخنراني پرداخت و اعتقاد جدي خود را در بالندگي مديريت هر سازمان پاسخگويي مدير آن دانست و افزود: از همه مديران گذشته، معاونين، مسئولان و همكاران هنري به خصوص دكتر قاليباف، شهردار تهران تشكر مي‌كنم.

 وي در تشريح وضعيت خانه هنرمندان ايران اضافه كرد: نگاه به حوزه فرهنگ و هنر داراي دو گرايش حفظ وضع موجود و حركت به سوي وضعيت مطلوب دارد به اين معنا كه اگر زماني بخواهيم به سمت توسعه حركت كنيم چالش‌هاي آن آغاز خواهد شد.

 سرسنگي تصريح كرد: اگر مديران در كشور ما بتوانند درد و رنج گذر از وضعيت موجود و رسيدن به وضعيت مطلوب را طي كنند، در آن صورت مشكلي نخواهيم داشت.
 مدير عامل خانه هنرمندان ايران دومين پايه تئوريك را برنامه‌ريزي براي آينده فرهنگ كشور اعلام كرد.

 وي يكي از بزرگترين ايرادهاي جدي در سال‌هاي پس از انقلاب در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامي كشور را عدم توانايي مديريتي براي جامعه دانست به اين معنا كه مديران مسئولان آينده كشور هستند و بايد براي فرداي كشور فكر داشته باشند.

 سرسنگي يادآور شد: فرهنگ و هنر جامعه، گلخانه‌اي است و به صورت طبيعي رشد نكرده و در اين فضا تنها به يكديگر حرف‌هاي خوشايند مي‌زنيم.

مديرعامل خانه هنرمندان با بيان اين سئوال كه تئاتر شهر در سال‌هاي پس از انقلاب چه رشدي كرده است، افزود: مسيري كه تئاتر شهر طي مي‌كند به سوي بحران خواهد بود.

به گفته اين مدير مسئول تئاتر كشور از بنيان‌هاي غلط پايه‌گذاري شده و هيچ برنامه مدوني براي آن وجود ندارد و در اين كشور براي ماهي كيلكا، صنعت توسعه داريم اما براي تئاتر صنعت توسعه‌اي وجود ندارد.

وي به فقدان برنامه به عنوان يكي از مشكلات هنري  كشور اشاره كرد و  گفت: مديريت خانه هنرمندان چيزي فراتر از سرايداري فرهنگي است.

سرسنگي خطاب به كساني كه خانه هنرمندان ايران را محل اپوزيسيون مي‌دانند، گفت: افرادي كه فكر مي‌كنند اينجا محل اپوزيسيون است، اشتباه مي‌كنند.

 مديرعامل خانه هنرمندان افزود: اين سازمان در چارچوب نظام اساسي كشور تلاش مي‌كند تا فرهنگ و هنر، پله‌هاي ترقي خود را طي كرده و مردم در اين راستا با اين مضامين بيشتر آشنا شوند و به عنوان مجموعه بزرگ فرهنگي در جهت توسعه آن فعاليت‌هاي انجام شود.
 
وي محورهاي كلان برنامه خانه هنرمندان ايران را در زيرشاخه‌هاي برنامه‌هاي بنيادين، فرهنگي و هنري، آموزش و پژوهش، عمراني و توسعه، صنفي و رفاهي، اطلاع‌رساني و تبليغات و اداري و مالي، معرفي كرد.

 سرسنگي گفت: مفهوم توسعه مفهوم انتزاعي نبوده بلكه توسعه بايد متوازن و هماهنگ با ساير قسمت‌ها اتفاق بيفتد.

 مديرعامل خانه هنرمندان ايران، برنامه‌هاي بنيادين اين سازمان را در تهيه برنامه جامع پنج ساله، ايجاد و گسترش نمايندگي‌هاي خانه هنرمندان ايران در سطح تهران، شهرستان‌ها و كشور، تهيه بانك جامع اطلاعات هنرمندان ايران و تهيه بانك جامع ايده‌هاي هنري، دانست.

 وي ضمن انتقاد از عملكرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كشور گفت:براي راه‌اندازي نمايندگي در هر استاني دست ما را بستند و به بهانه‌هاي مختلف از تاسيس آن خودداري كردند.

 سرسنگي بيان داشت: سه عامل ترديد، تأخير و انجماد فرهنگي،  باعث انحطاط فرهنگ جامعه شده و ما از مرحله ترديد فرهنگي گذر كرده‌ايم و در مرحله تأخير به سر مي‌بريم به اين معنا كه منتظر هستيم تا اتفاق فرهنگي در كشور رخ دهد و ما پشت سر آن حركت كنيم.

 وي اظهار كرد: تا زماني كه سياست و سياست‌زدگي از فرهنگ و هنر كشور كنار نكشيده شود، فرهنگ و هنر اين جامعه روي خوش نمي‌بيند.

 سرسنگي در پيامي از سيدمحمدحسيني، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خواهش كرد كه ادارات كل ارشاد اسلامي در استان‌ها به آنها در جهت بهبود وضعيت فرهنگي- هنري كشور كمك كنند.

 مديرعامل خانه هنرمندان برنامه‌هاي فرهنگي- هنري اين سازمان را كه در يك سال گذشته انجام شده است شامل تأسيس دبيرخانه نشان ملي هنر، برگزاري جشنواره هنر معاصر ايران، برگزاري جلسات نقد فيلم تحت عنوان «پلك تهران»، نقد موسيقي تحت عنوان گوش تهران، نقد هنرهاي تجسمي تحت عنوان نقاله، اكران فيلم‌هاي مستند و داستاني كوتاه و بلند و انتشار سه نشريه نقدنامه هنر و مجله خبري و فصل نامه هنرمندان معرفي كرد.

 وي با بيان اينكه در حوزه بين‌الملل هفت برنامه برگزار شده است، گفت: سه برنامه آن برگزاري هفته‌هاي فرهنگي با كشورهاي ژاپن، هند و اتريش بوده و پنج كشور ديگر نيز درخواست اجراي برنامه هفته فرهنگي ارائه داده است.

 سرسنگي با اشاره به اينكه ارتقاي روابط بين‌الملل جزء اهداف خانه هنرمندان ايران است، اظهار كرد: «بازار هنر» در دو هفته آينده در باب هنر راه‌اندازي و افتتاح خواهد شد.

مديرعامل خانه هنرمندان هدف از راه‌اندازي و برگزاري بازار هنر را ياري‌رساندن به هنرمندان در معرفي آثار خود و آشنايي مردم با هنر معرفي كرد.

 وي از ايجاد اولين گالري «فضاي بيروني» براي اولين بار در ايران خبر داد و گفت:تابلوهاي اين گالري قابليت مقاومت در باد، باران و برف را دارند.

 سرسنگي با بيان اينكه باغ هنر بهترين مكان براي ارتباط هنر و هنرمندان و هنردوستان است، يادآور شد: خانه هنرمندان ايران يكي از مراكز سالم فرهنگي كشور بوده است و با حوزه سياست و اقتصاد تطابقي ندارد.

 مديرعامل خانه هنرمندان تاسيس اولين دانشگاه مجازي هنر براي تكميل داده‌هاي هنرمندان پيش از ورود به فضاي كار را جزء مهم‌ترين برنامه‌هاي آموزشي و پژوهشي اين سازمان دانست.

 وي در تشريح برنامه‌هاي صنفي و رفاهي از تاسيس باشگاه پيشكسوتان هنر، تعاوني مسكن هنرمندان و صندوق تعاوني اعتباري هنرمندان  خبر داد.

 سرسنگي در خصوص تعطيلي خانه سينما توضيح داد كه اگر مديران مسائل روزمره و اتفاقات جاري خود و منافع را به مصالح كشور ترجيح نمي‌دادند چنين مشكلي براي خانه سينما به وجود نمي‌آمد.

 مديرعامل خانه هنرمندان ادامه داد: درباره تعطيلي خانه سينما دوستان سعه‌صدر نشان دادند و خانه هنرمندان دچار بعد سياسي شد در غيراين صورت هيچ مشكلي نداشتند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار